Keane på penger

LONDON (Dagbladet): Manchester United- Valencia 3- 0. Roy Keane dundret inn Uniteds første mål og smilte bredt. Både for det viktige førstemålet, og ikke minst for at han tidligere på Champions League-dagen tok gullpennen og signert en ny kontrakt. Roy soper nå inn 645000 kroner. I uka.

Men United har råd til denne galskapen. Klubben er rangert som verdens rikeste.

Kaptein Keane, som etter 38 minutter ordnet 1- 0 på et hardt 17-metersskudd, sier dette om den lukrative United-avtalen fram til 2003:

- Folk må vel være lei av å høre om dette som har pågått i seks måneder, men det var viktig for meg å bruke tid på å tenke igjennom framtida.

Sprengte lønnstaket

Keanes nye kontrakt gjør at United poltikk om et øvre lønnstak nå er sprengt. For godt.

- Grublinga er over, og jeg er utrolig glad. Nå gjenstår det bare å vise igjen at jeg er verdt pengene. Kanskje score noen viktige mål, sier Roy Keane. Som nå er Manchester-klubbens best betalte spiller.

Kapteinen har banet god vei for Beckham - Cole og Solskjær også. De tre vil sikkert snakke med klubbens kasserer når deres nye kontrakter skal opp på styrebordet.

Ferguson bakmann

Sir Alex Ferguson, som var langt nede etter at United ble utspilt av Fiorentina i forrige CHL-omgang, hadde i går det vanlig trygge tyggegummi-gliset. Han roste laget som nå henger godt med i Champions League. Og han roste Keane.

Ifølge ITV var det skotten som presset Uniteds styreformann Martin Edwards til å åpne pungen. På vidt gap for Keane.

- Det er som om vi har signert en ny spiller. Dette er en gledens dag i dobbelt forstand for alle som er involvert i Manchester United, sier sir Alex.

Terrys skrytekvote

- Jeg skal ikke si noe om summen, men Keane viste at han er gull verdt for United, sa Terry Venables på fjernsynskanalen ITV.

Den tidligere engelske bossen hadde også en skrytekvote til Solskjær og Beckham. Spesielt sistnevnte mente Terry var banens klart beste.

- Beckham var helt utrolig, spesielt etter pause. Han var mannen bak Uniteds to siste scoringer. Det ser ut som Beckham elsker å spille fotball. Han har en utrolig fot, sa Venables.

Om Ole Gunnar Solskjær: - Jeg skal ikke frata Solskjær æren for hans viktige scoring rett etter pause. Med tanke på hvor lite han har spilt denne sesongen, så er han nå inne. Han rykket fra sin oppasser og var på første stolpe. Perfekt, sa Venables.

Det siste målet var signert rødtoppen Paul Scholes. Scholes har utsatt og utsatt en kneoperasjon. Bra for Beckham. Han hadde jo forhåndsprogrammert 3- 0-frisparket etter 70. minutter. På skruballen sto det skrevet på-hodet-til-Scholes. Valencias keeper hadde ikke nubb.

Uansett om han hadde tatt en spansk en.

Plugg:

JAAP STAAM var en hollandsk klippe i Uniteds forsvar i går kveld. Men det mange av de 54600 på Old Trafford laget en ny sang om, var hans splitter nye fippskjegg. Rødt.

Plugg:

HENNING BERG var på benken i går, og det kan se ut som han har en meget lang vei tilbake til en plass i midten. Men Berg har kommet tilbake før.I ENGLAND

1-0: Her setter Roy Keane inn Uniteds første scoring.