OG SÅ VAR DET FIRE: Robbie Keane setter inn sitt fjerde og Tottenhams femte mål bak Burnley-keeper Brian Jensen på White Hart Lane.  Foto: Jed Leicester, Reuters/Scanpix
OG SÅ VAR DET FIRE: Robbie Keane setter inn sitt fjerde og Tottenhams femte mål bak Burnley-keeper Brian Jensen på White Hart Lane. Foto: Jed Leicester, Reuters/ScanpixVis mer

Keane scoret fire mot Burnley

Tottenham vant 5-0.

|||Nyopprykkede Burnley fikk en tung dag borte mot Tottenham. En Robbie Keane i målform bidra med fire mål i 5-0-seieren.

Tottenham har sesongåpnet på godt vis og er oppe i tetstriden etter sju runder. Hjemme mot Burnley viste London-klubben fram hele målarsenalet.

Partnerskapet mellom Robbie Keane og Jermain Defoe ser ut til å være en sann suksesshistorie. De to spilte hverandre svært gode lørdag, men det var Keane som stjal hele showet.

Med fire mål leverte han en mer enn godkjent kamp. Etter 18 minutter åpnet han med et straffemål, mens Jermaine Jenas la på til 2-0 på en retur etter en halvtimes spill.

Det siste kvarteret var det igjen duket for Keane-show. Etter 74 minutter puttet han sitt annet for kvelden, før han fulgte opp med ytterligere to mål på kort tid. Dermed fikk de 35.000 frammøtte valuta for pengene med 5-0 og en klar hjemmeseier.

(NTB)