Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keane scoret fire mot Burnley

Tottenham vant 5-0.

OG SÅ VAR DET FIRE: Robbie Keane setter inn sitt fjerde og Tottenhams femte mål bak Burnley-keeper Brian Jensen på White Hart Lane.  Foto: Jed Leicester, Reuters/Scanpix
OG SÅ VAR DET FIRE: Robbie Keane setter inn sitt fjerde og Tottenhams femte mål bak Burnley-keeper Brian Jensen på White Hart Lane. Foto: Jed Leicester, Reuters/Scanpix Vis mer

|||Nyopprykkede Burnley fikk en tung dag borte mot Tottenham. En Robbie Keane i målform bidra med fire mål i 5-0-seieren.

Tottenham har sesongåpnet på godt vis og er oppe i tetstriden etter sju runder. Hjemme mot Burnley viste London-klubben fram hele målarsenalet.

Partnerskapet mellom Robbie Keane og Jermain Defoe ser ut til å være en sann suksesshistorie. De to spilte hverandre svært gode lørdag, men det var Keane som stjal hele showet.

Med fire mål leverte han en mer enn godkjent kamp. Etter 18 minutter åpnet han med et straffemål, mens Jermaine Jenas la på til 2-0 på en retur etter en halvtimes spill.

Det siste kvarteret var det igjen duket for Keane-show. Etter 74 minutter puttet han sitt annet for kvelden, før han fulgte opp med ytterligere to mål på kort tid. Dermed fikk de 35.000 frammøtte valuta for pengene med 5-0 og en klar hjemmeseier.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling