Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keane svarer på Hålands Saddam-bilde

Feiden forsetter.

SPURTE ETTER HÅLANDS REAKSJON: Roy Keane lanserte sin andre biografi i går, og ville høre det da journalister spurte om han hadde fått med seg Alf-Inge Hålands twitterreaksjon. Foto: AFP /ADRIAN DENNIS / NTB SCANPIX
SPURTE ETTER HÅLANDS REAKSJON: Roy Keane lanserte sin andre biografi i går, og ville høre det da journalister spurte om han hadde fått med seg Alf-Inge Hålands twitterreaksjon. Foto: AFP /ADRIAN DENNIS / NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Roy Keane (43) har aldri vært særlig glad i norske Alf-Inge Håland (41).

I 2001 ble nordmannen taklet så stygt at til og med United-fansen gispet. Da hadde Keane båret nag til Håland siden 1997.

Denne uka ble det kjent at den tidligere United-kaptein angrer på mye, men ikke på grisetaklingen av Håland. Det skriver Keane i sin ferske biografi.

Jærbuen Håland fikk selvsagt med seg Irland- og Aston Villa-assistentens siste skriblerier i bokform, og svarte harselerendeTwitter:

Saddam - Kan ikke ta en mann seriøst når han har et skjegg som...

Bildet Håland la ved viste Saddam Hussein, med et svært bustete, stort skjegg. Nordmannen slettet så tweeten, med et humorisitisk stikk mot Keane.

- Jeg måtte det, SHs (Saddam Husseins) familie ønsket ikke å bli koblet til med deres tidligere leder.

HAALAND IKKE GLEMT: Manchester City-supporterne på Santiago Bernabeu sang om Alf-Inge Håland da ITV-ekspert Roy Keane viste seg på indre bane i 2012. Arkivfoto: AFP / REUTERS / NTB SCANPIX
HAALAND IKKE GLEMT: Manchester City-supporterne på Santiago Bernabeu sang om Alf-Inge Håland da ITV-ekspert Roy Keane viste seg på indre bane i 2012. Arkivfoto: AFP / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

I går satt Keane på et podium i Irland, for å snakke om sin mye omtalte bok «The Second Half». Et av spørsmålene fra salen handlet om Haalands posting av Saddam-bildet, skriver Daily Telegraph.

- Sleip? Da er jeg høflig
The Guardian gjengir seansen slik, ord for ord:

- Har du sett Alf-Inge Hålands respons?

- Jeg spilte mot han. Jeg vet hvordan han er.

- Så hvordan er han å spille mot?

(pause)

- Veik.


- Mentalt?

- Alt.

(lang pause)

- En middels spiller.

- Du sier «sleip» i boka?

- Sleip? Da er jeg høflig. Hva sa han? Hva var hans respons?

Keane svarer på Hålands Saddam-bilde

- Det var på Twitter, det handlet om skjegget ditt.

- På Twitter? Da sier jeg ikke noe mer.

Sa Keane.

Alf-Inge Håland skriver i en sms til Dagbladet at han ikke forstår hvorfor Keane uttaler seg som han gjør.

- Er det respons på det jeg mente om skjegget hans? Har vel ikke sagt noe om han som spiller, så jeg vet ikke hvorfor han eventuelt mener noe om det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media