- Keane tar feil

For opptatt av raske biler og fine klokker. Det var Roy Keanes forklaring på den gull-løse United-sesongen. Nå svarer Ryan Giggs.

Manchester United spiller borte mot Olympiakos i kveld. Sir Alex Fergusons menn er i praksis allerede klare for avansement i Champions League, men på hjemmebane har ikke ballen gått helt United-veien denne sesongen heller.

Roy Keane gikk hardt ut mot sine lagkompiser sist sesong. Han mente mange av spillerne var mer opptatt av «raske biler og Rolex-klokker» enn å vinne fotballkamper.

Foran kveldens kamp i Hellas får iren svar fra Ryan Giggs.

- Det er ingen forskjell på min livsstil nå og for fem år siden. I mitt tilfelle er det faktisk færre biler og færre klokker, sier Giggs til The Mirror.

- Vi vant ikke noe sist sesong, det er den eneste grunnen til at folk tenker på den måten, sier waliseren.

Bayer Leverkusen stoppet Manchester United på vei til Champions League-finalen sist sesong. Ryan Giggs tar selvkritikk på det han selv presterte i den kampen.

- Spillet mitt mot Leverkusen var en av mine største skuffelser. Etter å ha slått Deportivo var alle tent foran denne kampen, men mange av oss presterte ikke, sier Giggs.

  • Dagbladet.no følger kveldens Champions League-kamper direkte fra kl. 20.45.

    (Dagbladet.no)

KAMP I KVELD:</B> Mancheter United spiller mot Olympiakos i kveld. Her er Ryan Giggs og David Beckham på trening i går. Foto: SCANPIX/REUTERS