Keane til angrep på fotballfruene

Mener stjernene er blitt tøfler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Engelske aviser ynder å kalle de bedre halvdelene til Premier League-stjernene for WAGS (Wifes And Girlfriends).

For Sunderland-manager Roy Keane er WAGS et skjellsord.

Keane har slitt med å hente de store navnene til Sunderland i sommer, og han har en teori om hvorfor. Den består av WAGS, shopping og tøffeltendenser.

- Mange spillere er veldig opptatt av hvor de skal bo, og mye av grunnen til det er partnerne deres, som ser ut til å styre livene deres. Det bekymrer meg. Avgjørelsen burde utelukkende handle om fotball, sier Keane ifølge The Times.

Vil bo i London

Han savner garderobementaliteten fra tiden i Manchester på 90-tallet, hvor folk som Steve Bruce gikk foran med et godt eksempel, og lot fotballen ha førsteprioritet.

I morgen får Keane et gjensyn med nettopp Bruce, når Sunderland gjester Birmingham.

- Det er viktig å hente de rette spillerne til klubben. Du kan ikke alltid være som Steve Bruce, men du kan være en som gir 100 prosent for klubben. Men jeg må si at karakterene i fotballen stadig blir færre. De er motivert av andre ting, som penger, London og det å bo i shopping-områder, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer