Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Keane trenger ikke operasjon

Sir Alex Ferguson tar medisinsk ansvar og avviser at Roy Keane må opereres. Arsenals Francis Jeffers er ute til jul. Les siste nytt fra engelsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United-manageren sier at rapportene om at Keanes kne trenger operasjon er betydelig overdrevet. Det ble hevdet i engelske media at United-kapteinen måtte scanne kneet etter Irlands 2-0-seier over Iran i helga.

- Han har ikke blitt scannet, og skal heller ikke bli det, sier Ferguson, som mener han skal ha kapteinen sin på banen mot Bayern München på tirsdag.

Det var Keanes forfall til returkampen i Iran i morgen som førte til spekulasjonene om at han måtte opereres og ville være ute i tre måneder. Nå kan Ferguson berolige United-supporterne.

- Problemet for Irland er at kneet stivnet etter at han spilte i helga. Det er fortsatt stivt og han er ikke i stand til å trene før torsdag. Det ville vært risikabelt å bruke en spiller som ikke er 100 prosent frisk i en så viktig kamp. Roy bestemte at det var best å droppe den andre kampen og komme tilbake til Manchester for behandling. Forhåpentligvis er han tilbake for oss mot Bayern.

Ny smell for Jeffers

En som kan trenge operasjon er Arsenals Francis Jeffers. I sin andre kamp fra start for London-klubben, mot Derby i oktober, skadet han ankelen. Må han operere, kan det bety fotballpause fram til nyttår, for stortalentet som også mistet mye av forrige sesong for Everton på grunn av ankelskade. 20 år gamle Jeffers har håpet på en VM-sjanse etter å ha imponert på U21-nivå for England.

Ny australier Leeds-aktuell

Feyenoords australske landslagsspiller Brett Emerton innrømmer at han kunne tenke seg å spille sammen med landsmennene Mark Viduka og Harry Kewell. Klubben har også flere reservelagsspillere fra «Down Under». - Det er ikke tvil om at Leeds er en attraktiv klubb for meg siden de har så sterke bånd til Australia, sier Emerton. Han har også vært i søkelyset til Arsenal og Liverpool, melder SoccerAge. Leeds-manager David O'Leary var tidligere på plass for å se Feyenoord i Champions League.

Sinclair er tapt for West Ham

West Ham-manager Glenn Roeder innrømmer at han er i ferd med å miste vingen Trevor Sinclair, skriver Soccernet. Sinclair opprettholder sitt ønske om å forlate London-klubben, til tross for at klubben avviste ønsket om å bli satt på transferlista. - Det er synd fordi Trevor er en viktig spiller for oss, men jeg håper han er enig i at vi har rett til å kreve en rettferdig og fornuftig overgangssum for ham, sier Roeder. West Ham har priset Sinclair til 130 millioner. Sunderland har fått avslått et bud på cirka 90 millioner, mens Newcastle også skal være interessert.

Strachan satser på Equador

Gordon Strachan ligger an til å kjøpe sin andre spiller fra Equador på tre dager. I morgen skal midtbanespilleren Kleber Chala diskutere personlige betingelser med Strachans nye klubb Southampton. Strachan innrømmer også at han ikke har sett Chalas landsmann Agustin Delgado spille før han kjøpte ham for 40 millioner. - Jeg er glad Delgado har skrevet under. Forhåpentligvis vil han score mange mål for oss. Han har vist seg som en internasjonal målscorer med en veldig god statistikk, sier Strachan. Han satser på at talentspeiderne hans har gjort en god jobb.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart