Keane tror forholdet til Ferguson aldri blir reparert

Har glefset mot hverandre denne sesongen.

UNITED-LEGENDE: Men Roy Keane har ikke lenger et godt forhold til sir Alex Ferguson, og han tror de har nådd et punkt der de heller ikke kommer til å bli venner igjen. Foto: (AP Photo/Jon Super)
UNITED-LEGENDE: Men Roy Keane har ikke lenger et godt forhold til sir Alex Ferguson, og han tror de har nådd et punkt der de heller ikke kommer til å bli venner igjen. Foto: (AP Photo/Jon Super) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det ble kalt «en av de mest dramatiske avgangene i klubbens historie» da Roy Keane ble løst fra kontrakten med Manchester United i 2005.

Et famøst intervju med klubbens egen TV-kanal, der han blant annet gikk så hardt ut mot egne lagkamerater at sir Alex Ferguson beordret sensur, ble den berømte dråpen. Da Keane møtte opp på treningsfeltet fikk han klar beskjed om at han var ferdig, og at en pressemelding allerede var ferdigskrevet. 

Seks og et halvt år senere er forholdet mellom Keane og Ferguson fortsatt kjølig. Og iren tror heller ikke det kommer til å bli bedre med årene.

- Det tror jeg ikke, nei. Han er en opptatt mann, og jeg er ganske opptatt. Jeg har sagt tidligere at jeg er skuffet over behandlingen jeg fikk på slutten, og ingen kan endre på det. Men det betyr ikke at jeg er bitter på United, langt derifra. Det verste er at du fortsatt føler lojalitet mot en klubb du har vært knyttet til, uansett hvordan avskjeden ble, og uansett hvordan forhold til manageren. Jeg kan dra tilbake dit (til Old Trafford), men jeg ville ikke følt meg komfortabel. Det er mitt valg, sier Keane til The Sun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer