Keane tror ikke på Solskjær til Sunderland

Har snakket sammen.

(Dagbladet.no): Sunderland og manager Roy Keane kan vinne The Championsship søndag, og er allerede klare for Premier League til høsten.

Før den tid skal Keane styrke laget, og seinest i januar ble Ole Gunnar Solskjær koblet til klubben.

I dag går Keane ut med en melding til fansen: Han kommer neppe til å hente flere gamle Manchester U-stjerner til Stadium of Light.

Giggs, Butt, Forlan og van Nistelrooy

At han som tidligere United-kaptein har hyppig kontakt med spillere som Solskjær, Ryan Giggs, Nicky Butt, Ruud van Nistelrooy og Diego Forlan betyr ikke all verden.

- Jeg har snakket med Diego, men jeg snakker med spillere hele tida. Jeg snakket med Ole Solskjær forrige uke, men jeg tror ikke han kommer hit. Jeg snakket med Giggsy og møtte Nicky Butt i nærheten av der jeg bor. Det betyr ikke at de kommer til denne klubben, sier Keane til lokalavisa The Journal.

- Jeg snakket med Diego og Ruud, jeg snakker med mange. Men jeg tror ikke det betyr at de kommer hit, selv om jeg gjerne skulle hatt alle sammen. Slik blir det ikke.

Det spekuleres i at Keane har omlag 270 millioner i pengesekken, og den 36-årige iren satser høyt selv om gamle United-kompiser ikke er aktuelle.

GAMLE VENNER: Roy Keane forteller i dag at han stadig er i prat med Ole Gunnar Solskjær (t.h), samt Ruud van Nistelrooy (t.v). Men han avkrefter at de to er på vei til Sunderland, klubben han styrer. Foto: Scanpix/Epa
GAMLE VENNER: Roy Keane forteller i dag at han stadig er i prat med Ole Gunnar Solskjær (t.h), samt Ruud van Nistelrooy (t.v). Men han avkrefter at de to er på vei til Sunderland, klubben han styrer. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

Kikker etter landslagsspillere?

- Vi ser i hele Europa, og vil gjerne komme i gang. Men det tar tid. Mange av spillerne vi er interessert er fortsatt inne i sesongen sin. Og det er landskamper de neste månedene, sier Keane som innrømmer at han liker spillerjakten.

- Spillerne vi ser på gjør meg opprømt. Det skal mye til for å gjøre meg opprømt.

Keane har allerede to gamle United-spiller i Dwight Yorke og Liam Miller. I tillegg lånte han talentene Jonny Evans og Danny Simpson fra sin tidligere arbeidsgiver denne sesongen.

• Din kommentar: Hvilke spillere tror du Keane får tak i?

Keane tror ikke på Solskjær til Sunderland