Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keane tror på CL-plass for Spurs

- Vi vet vi er gode nok.

STRÅLENDE SESONGSTART: Tottenham og kaptein Robbie Keane har fem seire og to tap så langt i år. Her scorer Keanse sitt andre mål i 5-0-seieren over Burnley sist helg. Foto: Akira Suemori/Scanpix
STRÅLENDE SESONGSTART: Tottenham og kaptein Robbie Keane har fem seire og to tap så langt i år. Her scorer Keanse sitt andre mål i 5-0-seieren over Burnley sist helg. Foto: Akira Suemori/Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet.no): Robbie Keane er sterk i troen på at Tottenham vil bli blant de fire beste lagene i årets Premier League. Han mener ligaen er mer åpen enn noensinne og at londonlaget er gode nok til å sikre en Champions League-plass.

- Vi vet at vi er gode nok. Se på Chelsea, de tapte for Wigan. Det kommer til å bli en slik sesong, det vil være lag som kan slå alle. Vi slo Liverpool hjemme. Vi må bare fortsette som vi gjør og forhåpentligvis klatre så høyt opp på tabellen som mulig, sier Keane til Skysports.

- Den beste stallen
Laget ligger for øyeblikket på den avgjørende fjerdeplassen, som gir Champions League-plass. Manchester United, Chelsea og Liverpool ligger på topp tre. Så langt har Tottenham vunnet fem og tapt to kamper. Keane mener den gode starten er gull verdt.

- Det som bygger selvtillit er å vinne kamper. Og nå vinner vi kamper, sier Spurs-kapteinen.

Keane er veldig fornøyd med lagets spillerstall som er den beste han har sett på White Hart Lane.

- Det er ikke bare de elleve som starter, men stallen i sin helhet. Du ser at de spillerne som ikke starter er toppspillere. Det er en lang sesong igjen, men alle må spille sin rolle underveis.

Dårlig historie
Tottenham møter Bolton borte på lørdag og de har aldri vunnet på Reebok Stadium.

- Bolton er alltid et vanskelig sted for Spurs, det blir ikke lett. Måten de spiller på gjør at det blir en tøff kamp, men det er en vi ser fram til, sier Keane.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media