Keane truer Uniteds unggutter

Er ikke på kosetur til USA.

 • United frykter for ryktet - flyr inn stjerner

  (Dagbladet.no): Kaptein Roy Keane er misfornøyd med Manchester Uniteds innsats på USA-turneen. Det hjelper ikke at klubben har stilt med et B-lag med unggutter både mot Celtic og Bayern München.

  Iren mener talentene må lære kjappere, dersom de skal gjøre karriere i klubben.

  - Jeg er ikke blant dem som legger armen rundt de unge spillerne. De må vokse opp fort og lære fort. Dette er ingen kosetur til Amerika, de unge spillerne må komme inn i vanen med å vinne, sier Keane ifølge Daily Mirror.

  Jonathan Spector, Kieran Richardson, Chris Eagles, Phil Bardsley og Paul McShane har alle fått sjansen i USA. Ifølge Keane må de vise seg fram fra en bedre side mot AC Milan i morgen kveld.

  Da styrkes også laget med Paul Scholes og Mickael Silvestre, som flys inn for kampen.

  - Noen ganger må du fortelle dem hva dette handler om. Vi har ikke vunnet på denne turen ennå, og jeg har fortalt dem at vi trenger en seier, sier Keane.

  Flere av unggutta kan få sjansen også mot Arsenal i Charity Shield neste helg, dersom Manchester United spiller Champions League-kvalik tirsdagen etter.

  - Hvis det blir en tirsdagskamp bruker jeg ikke mange førstelagsspillere i Arsenal-kampen. Jeg beskytter laget foran tirsdagen. Hvis det blir onsdag er det annerledes, sier manager Alex Ferguson til Daily Mail.

TAP MOT CELTIC:</B> Roy Keane prøvde så godt han kunne, men United tapte 1-2 mot Celtic natt til i går. Nå krever kapteinen seier mot Milan i morgen.