Keane ute til jul

I dag opereres Manchester United-kaptein Roy Keane. Dermed slipper han å bry seg med karantene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er Keanes hofte som skal opereres, og manager Alex Ferguson venter ikke midtbanespilleren tilbake før langt ute i desember.

- Hofta har vært et problem for Roy i lang tid. Vi har bestemt oss for å operere nå. Vi får han tilbake en gang i desember, slik at han kan spille resten av sesongen, sier Ferguson til

The Sun

.

Timingen er ikke tilfeldig. Med en operasjon nå slår Keane to fluer i en smekk. Spille for United ville han uansett ikke fått gjort framover.

Iren ga landsmann Jason McAteer en albue i ansiktet lørdag og blir trolig suspendert i tre kamper for hendelsen. Samtidig venter Keane på karantene fra det engelske fotballforbundet for bokuttalelsene om Alf-Inge Håland-taklingen.

Keane måtte trolig stått over totalt sju kamper, og ikke fått spilt før langt i midten av november selv uten operasjonen.

- Han spilte fantastisk mot Sunderland uten sprøyter, men mot slutten av kampen hadde han smerter. Tida var riktig for å få gjort det, sier Ferguson.

(Dagbladet.no)

<B>HISSIG:</B> Roy Keane (t.v) ville gå løs på Jason McAteer før han ga sin irske landsmann en albue i ansiktet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer