Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keane varsler scoring mot Villa

På vei mot toppformen. Direkte NÅ: Aston Villa - Tottenham

(Dagbladet.no): Uansett: Robbie Keane bør begynne å levere i Premier League. Scoringen mot Charlton for to uker siden var irens andre for sesongen. Det er ikke mye å skryte av. Det er heller ikke Tottenhams tabellplassering. 15. plass og kun to poeng ned til nedrykk er i underkant - for å si det mildt.

Men to mål for Irland mot Krotatia og to mål mot Burnley i ligacupen, kan tyde på at Keanes scoringsfor for alvor er i anmarsj.

- Jeg håper det. I de siste kampene har jeg scoret. Jeg har ikke vært meg selv i sesongåpningen, men hva det skyldes, vet jeg ikke, sier Keane til britisk presse.

Men så har det da heller ikke gått på skinner for Tottenham heller. Manager Jacques Santini trakk seg av «personlige årsaker» og Martin Jol tok over. Uten at det har gitt nevneverdige resultater.

I kveld møter Tottenham Aston Villa på bortebane, et Villa-lag som ligger på 7. plass, og som kun har sluppet inn 14 mål på 13 kamper.

Aston Villas tropp: Sørensen, De la Cruz, Delaney, Mellberg, Samuel, Solano, Hendrie, McCann, Whittingham, Hitzlsperger, Angel, Cole, Postma, Ridgewell, L Moore, Davis.

Tottenhams tropp: Robinson, Pamarot, Naybet, King, Edman, Mendes, Redknapp, Keane, Kanoute, Defoe, Davies, Jackson, Brown, Carrick, Ziegler, Atouba, Fulop.

<B>TILBAKE I SLAG:</B> Robbie Keane (t.v), her i aksjon mot Bolton, er i ferd med å finne scoringsformen og jakter nettkjenninger mot Aston Villa i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media