Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keane vil hente gammel United-kompis

Yorke på vei til Sunderland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sunderlands ferske manager Roy Keane har 10-15 navn på blokka. Den første spilleren på vei inn til Stadium of Light kan bli Dwight Yorke, skriver nyhetsbyrået AP.

34-åringen spilte sammen med Keane i Manchester United fra 1998 til 2002.

- Det er samtaler i gang, men vi har ikke kommet fram til noen ennå. Vi likker ikke å si noe så lenge det ikke er noe bestemt, men det skjer snart, sier Sydney FC-direktør Tim Parker til australsk radio.

Yorke har spilt i Australia siden han ble frigitt av Birmingham i fjor sommer. Før det mislyktes den tidligere United-spissen i Blackburn.

I Australia er Yorke blitt omskolert til midtbanespiller, og det var fra den posisjonen han styrte Trinidad og Tobago som kaptein i VM i sommer.

- For å være helt ærlig så er det interesse, men jeg kan ikke snakke om det, sier Yorke.

Skal Sunderland sikre seg Yorke må de kjappe på. Overgangsvinduet i Storbritannia stenger i natt.

UNITED-KJENNINGER: Roy Keane og Dwight Yorke var to av Uniteds viktigste spillere på slutten av 90-tallet. Nå kan de bli gjenforent i Sunderland. Foto: Scanpix/Reuters
UNITED-KJENNINGER: Roy Keane og Dwight Yorke var to av Uniteds viktigste spillere på slutten av 90-tallet. Nå kan de bli gjenforent i Sunderland. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer