Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keane vil ikke gi spilleren babyfri: - Med mindre han ammer, bør det gå greit

Robbie Keane ble nylig far.

AMMING: Med mindre Robbie Keane har selv tenkt til å amme sin nyfødte sønn, ser ikke Roy Keane noe problemer med at han er med når Irland spiller EM-kvalik mot Tyskland. Mandatory Credit: Action Images / Lee Smith
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
AMMING: Med mindre Robbie Keane har selv tenkt til å amme sin nyfødte sønn, ser ikke Roy Keane noe problemer med at han er med når Irland spiller EM-kvalik mot Tyskland. Mandatory Credit: Action Images / Lee Smith Livepic EDITORIAL USE ONLY. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Irland-spiss Robbie Keane ble nylig far, men med mindre han ammer babyen selv, bør han spille når Irland spiller EM-kvalikkamp mot Tyskland, mener assistenttrener Roy Keane.

LA Galaxy-spilleren ankom Irland en stund etter de øvrige spillerne etter å ha fått sin andre sønn i USA. På spørsmål om han er spilleklar til torsdagens kamp mot Tyskland, svarer assistenttrener Roy Keane:

- Ja, hvorfor skal han ikke være det? Det var ikke han som fikk babyen. Med mindre han ammer, bør det gå greit, sa den tidligere Manchester United-spilleren.

Robbie Keane har scoret 67 mål på 142 kamper for de grønnkledde. Han var også med på laget da Irland klarte 1-1 borte mot Tyskland i oktober i fjor.

En ny uavgjort på hjemmebane vil ta dem et godt stykke på vei mot en omspillsplass, men de møter et tysk lag i god form. Etter en svak start har de vunnet fem kvalifiseringskamper på rad.

Irland ligger på tredjeplass i gruppen med 15 poeng. Skottland følger fire poeng bak. Mens Irland avslutter mot Tyskland (h) og Polen (b), har Skottland noe enklere motstand i Polen (h) og Gibraltar (b).

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!