Keane vil leie Beckham

Galaxy neppe interessert.

(Dagbladet.no): Sunderland-manager Roy Keane har forhørt seg hos David Beckham om en mulig leiekontrakt fra sesongen er over i USA i november og et halvt år framover, skriver Daily Mirror.

Et midlertidig opphold i Premier League kan være nyttig for Beckham om han vil overbevise om at han hører hjemme på det engelske landslaget i forkant av neste års EM-sluttspill.

I Sunderland kan LA Galaxy-spilleren også få muligheten til å gjenforenes med de gamle United-lagkompisene Dwight Yorke og Andy Cole, som Keane allerede har knyttet til seg.

Men Sunderland er sikkert ikke alene i England - eller Europa forøvrig - om å ønske seg Beckhams tjenester i den amerikanske sesongpausen.

Spørsmålet er om det overhodet blir aktuelt. LA Galaxy står selvsagt fritt til å velge om de vil leie ham ut, og kommer trolig til å si nei.

Temaet var oppe allerede før Beckham flyttet til USA, og Galaxy-sjef Alexi Lalas sa da at det var uaktuelt å leie ut Beckham etter sesongslutt.

- Han kommer til oss, og vi vil ikke leie ham ut igjen, sa Lalas da, og har gjentatt det nå i høst.

Så spørs det om Keane eller andre har nok penger til å få Galaxy-sjefen til å endre mening.

SAMMEN IGJEN: Her er Roy Keane og David Beckham på banen for United i 2003. Nå vil Sunderland-manager Keane låne sin gamle lagkamerat fra hans amerikanske klubb LA Galaxy. Foto: Reuters/Scanpix
SAMMEN IGJEN: Her er Roy Keane og David Beckham på banen for United i 2003. Nå vil Sunderland-manager Keane låne sin gamle lagkamerat fra hans amerikanske klubb LA Galaxy. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer