- Keanes «dårligste» kjøp nærmer seg RBK

Mot Hamrén-gjenforening for Rade Prica.

|||(Dagbladet.no): Han ble av mange blitt kalt Roy Keanes dårligste kjøp under irens regjeringsperiode i Sunderland, og Keane foretok seg mye rart på overgangsmarkedet i de to årene han var sjef på Stadium of Light.

Om Rosenborg lar seg skremme av skussmålet Rade Prica får i Nordøst-England, vites ikke, men ifølge The Northern Echo skal svensken, med serbisk far og kroatisk mor, være nær en overgang til norsk tippeliga.

Erik Hamrén har god kjennskap til Prica etter et fruktbart samarbeidet i Aalborg. 28-åringen med 12 landskamper for Sverige ble toppscorer i den danske superligaen i 2006/2007, før han ble solgt til Premier League i fjorårets januarvindu.

Prica scoret i debuten for Sunderland, men har siden slitt med å leve opp til prislappen på to millioner pund (cirka 20 millioner kroner).

- Møtte RBK i helgen
Så langt denne sesongen står han oppført i statistikkene uten ett eneste minutt med førstelagsfotball. Likevel skal Rosenborg være villige til å betale 3,5 millioner kroner for svenskens tjenester.

Prica skal ha møtt representanter for Rosenborg i helgen. På «Brakka» er det imidlertid stille, og kortene holdes tett til brystet, som de pleier å gjøre i overgangssaker. 


- Både Jeppe (Curth) og Rade Prica er to bra spillere som har gjorde det bra for Aalborg, men det handler om tre ting spilleren skal ville selv, den selgende klubben er villig og at den kjøpende har mulighet, sier RBK-trener Erik Hamrén litt kryptisk i en spørsmål-svar-seanse med RBKTV, der han blant annet ble spurt om to av sine tidligere elever i Aalborg var noe for Rosenborg.

Men Hamrén innrømmer at klubben er på spissjakt.

- Vi har mange navn på blokka. Det har hatt noen vi virkelig har forsøkt å hente før, og også trodd vi skulle få. Men av ulike årsaker har det ikke blitt slik, men vi får se hva som hender. Jeg har også sagt at vi har noen bra spillere på laget, påpeker Hamrén.