Keanes revansj

Robbie Keanes tjenester var ikke ønsket i Leeds. I dag takket han for sist med å bli matchvinner mot gamleklubben. Tottenham vant 2-0 på White Hart Lane. Dagbladet.no fulgte Premier League direkte!

Da Leeds-manager Terry «El Tel» Venables kom til Leeds, var noe av det første han foretok seg å selge Robbie Keane til Tottenham for 84 millioner kroner.

I går viste han den hardt pressede manageren hvor feil han tok, da han ikke ønsket irens tjenester denne sesongen.

Keane dundret inn London-klubbens andre mål med utsiden av foten like før pause. Skuddet var hardt, velplassert og nydelig utført. Han var også sterkt delaktig på den første scoringen, da han først ble spilt fri av Teddy Sheringham. Keane tok med seg ballen inn i feltet og la så tilbake til Sheringham som satte ballen sikkert til side for Paul Robinson.

Dermed øker presset på El Tel ytterligere, og Leeds elendige statistikk er nå seks tap på de ni siste kampene. Leeds sliter voldsomt for øyeblikket, og nærmer seg for alvor bunnstriden i den engelske eliteserien.

Det ble et tøft oppgjør mellom de to lagene, og ikke mindre enn 10 spillere havnet i dommerens bok. Eirik Bakke var den første som fikk gult, og utover i kampen ble ytterligere sju Leeds-spillere advart.

Eirik Bakke spilte hele kampen for et skaderammet Leeds-lag, men han gjorde seg ikke spesielt bemerket.

Steffen Iversen ble sittende på Tottenham-benken helt til Gustavo Poyet fikk en albue i ansiktet og måtte forlate banen på overtid. Det ble bare 20 sekunders spilletid på trønderen.

  • I dagens andre kamp i Premier League vant Charlton 3-1 mot Blackburn. Paul Konchesky, Richard Rufus og Jason Euell scoret målene for hjemmelaget, mens David Thompson scoret for Blackburn.
<B>JUBLER:</B> Robbie Keane klarte ikke å spille seg til fast plass i Leeds-angrepet, men iren har vært en slager i Tottenham siden overgangen i august. Her feirer han scoring mot Leeds.