Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keegan: - Jeg kan nok om fotball

Kommer første seier lørdag?

• Dagbladet.no direkte: Følg dagens åtte Premier League-kamper på live.dagbladet.no

(Dagbladet.no): Det er sjølsagt smått absurd, men som en følge av Newcastles elendige form i det siste, har Kevin Keegan fått kritikk for ikke å forstå fotballen godt nok.

Siden han ikke så en eneste kamp fra tribunen mellom 2005 til 2008, kan han rett og slett ikke nok om hva som kreves i dagens fotball, hevder kritikerne, som får svar på tiltale.

- Jeg tror ikke det betyr noe å ha vært ute av gamet. Men inntil vi vinner en kamp, kan folk påstå hva som helst om meg, kontrer Keegan, ifølge Goal.com.

- Spør Arsene Wenger

Han mener kritikerne i stedet burde sjekke hvor mange managere som faktisk går og ser fotballkamper på stadion.

- Spør Arsene Wenger hvor mange kamper han ser fra tribunen. Det ville vært interessant. Jeg vet det ikke, men jeg så masse på TV, understreker Keegan.

Derfor har han også god oversikt over motstanderlagenes spillere - iallfall de fleste.

HVEM ER DETTE? Skal vi tro Kevin Keegan, kjenner han formodentlig igjen Birminghams Sebastian Larsson. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX
HVEM ER DETTE? Skal vi tro Kevin Keegan, kjenner han formodentlig igjen Birminghams Sebastian Larsson. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX Vis mer

- Kjenner spillerne

- Jeg kjenner selvfølgelig spillerne. Jeg visste alt om spillerne til Liverpool, Chelsea og Arsenal . Når det gjelder de mindre stedene - som Wigan og steder som det - må jeg gjøre mer hjemmelekser, innrømmer han.

Konklusjon:

- Jeg mangler ikke kunnskap, og jeg har mange rundt meg som vet veldig mye, så jeg tror ikke dette betyr noe, gjentar han.

Håper på svar

Likevel innrømmer han at alt ville stilt seg annerledes hvis han hadde overtatt en klubb han ikke kjente fra før.

- Du må lære spillerne dine å kjenne - det gjelder enhver manager - og så håper du at du får et umiddelbart svar fra dem, sier han.

Foreløpig har dette svaret latt vente på seg for Keegan, som har ledet laget sitt til seks tap og tre uavgjorte kamper siden han overtok i januar.

image: Keegan: - Jeg kan nok om fotball
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media