Keegan: - Tap er katastrofe

Englands landslagssjef, Kevin Keegan, krever offensive takter i kveldens «Battle of Britain». EM-kampen mot Skotland er avgjørende: - Tap på Wembley i kveld er katastrofe.

Med tomålsledelse fra oppgjøret på Hampden Park lørdag, er alt opptil lagkaptein Alan Shearer og co. Men Keegan lover at England ikke satser på 0-0, og en sikker vei til EM-sluttspillet. Engelskmennene går for seier. - Vi er ikke et 0-0-lag. Vi kommer til å gå ut for å score mål og vinne kampen, sier landslagssjefen til Press Association.

Keown er usikker

Keegan velger sannsynligvis de samme elleve spillerne som spilte lørdag. Den eneste usikre er midtstopper Martin Keown som sliter med skade. Keown skal testes i løpet av dagen. - Hvis Martin ikke spiller går Gareth Southgate inn som erstatter, sier Keegan.

Vinnersjanse

England har hatt en lang og svingete vei til EM-sluttspillet, og lykkes de i kveld får Keegan en etterlengtet pustepause fra kritikerne. - I kveld har vi en glimrende mulighet til å gi fansen og kritikerne tro på at vi kan reise til EM-sluttspillet neste sommer med sjanse til å gå helt til topps, sier en offensiv Kevin Keegan.

Øvrige playoff-kamper i kveld (res. fra første kamp i parentes):

Ukraina - Slovenia (1-2)

Tyrkia - Irland (1-1)

Danmark - Israel (5-0)

JUBEL I KVELD:Sol Campbell og Paul Scholes kan sikre EM-billetten hjemme mot Skotland i kveld.