Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keegan: - Vi skal angripe

Englands landslagssjef Kevin Keegan er offensiv før oppgjøret mot Portugal. - Vi har ikke bare spillere som skaper sjanser, vi har spillere som scorer mål også, sier Keegan.

Keegan offentliggjør startelleveren like før kampstart og holder fortsatt mange kort tett til brystet, men en ting er sikkert. Keegan satser offensivt.

- Vi vet at Portugal har mange talentfulle offensive spillere, men vi kan ikke ta ut et lag som bare skal stoppe dem. Da ville vi vært bakpå fra første minutt.

England mangler et klart førstevalg på venstre midtbane. Dennis Wise, Steve McManaman og Nick Barmby har alle spilt i den posisjonen på trening. Trolig starter Steve McManaman på venstrekant mot Portugal.

- Jeg tror laget har den rette balansen til å forsvare seg godt når Portugal har ballen, men vi kan også skape veldig mye trøbbel hvis vi spiller opp mot vårt potensiale, sier Keegan til Sky Sports.

Engelskmennene har pratet mye om Portugals midtbanedirigent Luis Figo. Keegan er oppmerksom på Figo, men advarer også mot flere andre portugiserne.

- Han er en fantastisk spiller. Han er den alle snakker om. Han er en David Beckham-type. I Eindhoven vil publikum få se verdens to beste spillere med nummer sju på ryggen, sier Keegan.

Englands landslagskaptein Allan Shearer er i full gang etter sin kneskade og spiller etter all sannsynlighet på topp sammen med en annen måljeger - Liverpools Michael Owen

- Jeg tror det blir en målrik kamp. Og jeg håper alle målene kommer en vei - vår vei, sier Keegan.

thomas.kristensen@dagbladet.no

JUBLER: Kevin Keegan scoret mål på treninga i går.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling