Keegan: - Vi var best

Landslagssjef Kevin Keegan var storfornøyd etter kampen i går kveld. Spesielt med Emile Heskey: - Han var rå kraft. Spilte en kanonkamp. Og for å være ærlig, denne kampen skulle vi ha vunnet.

Sier Keegan i bakrommene på Wembley i går kveld. Han var også godt fornøyd med Leeds' venstrebeinte Jason Wilcox:

- Jeg fikk mye kritikk for å kalle inn Jason, Dennis Wise og Heskey. Nå kan pressen se kampen før de kritiserer. De var bra alle tre.

Kampens beste, Leicesters Emile Heskey, spilte fra start for England for første gang:

- Jeg nøt hvert minutt, jeg har kommet innpå noen ganger som innbytter, men det er noe helt annet å spille fra start. Synd jeg ikke klarte å få et mål, sier Heskey etter kampen i går kveld på Wembley.

Rekkekompis

Søndag er Heskey tilbake på Wembley når Leicester skal møte Tranmere Rovers i Ligacupfinalen. Og Heskeys innsats i går burde gjøre ham til en sikker mann i Keegans EM-tropp. Emile har fart, teknikk, styrke og gjennombruddsfrekkhet. Greit å ha denne EM-sommeren.

Der han etter alt å dømme blir rekkekompis sammen med kaptein Alan Shearer, som mener han ble snytt for straffe:

- Jeg mener det var straffe, jeg hadde fri bane til mål og jeg legger meg ikke ned uten at jeg blir felt, sier Shearer.

Og Newcastles gullgutt legger til.

- Vi var veldig bra i 1. omgang og burde ha ledet, men vi klarte å få Skottland-kampen (tapt 2- 1) ut av systemet. Og du må huske på at vi møtte en internasjonal toppnasjon.

Verdens beste

Sist Argentina spilte landskamp i EU var mot Spania. Spanjolene ble utspilt etter tangonoter og tapte 2- 0.

David Beckham var sentral på midtbanen, han ble byttet ut etter 72 minutter grunnet en småskade. Keegan om Beckhams innsats, på banen denne gangen:

- Han er verdens beste på høyrekanten, det var plusser og minuser i dag på midten. Nå skal David tilbake til Manchester for å fortsette sitt fotballiv, han er dedikert til fotball.

Shearer og Heskey hadde sine forsøk, men den eneste som hadde et skudd på mål var innbytter Andy Cole. Også han som alle de andre med svart sørgebånd rundt armen.

For å minnes avdøde sir Stanley. Abdisert driblekonge.