Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keegan åpner for forhandlinger

Fulhams suksessmanager Kevin Keegan kom i dag med utspillet hele England har ventet på. - Jeg vil snakke med fotballforbundet dersom jeg får en henvendelse, sa Keegan. Allerede før sommeren kan Keegan være på plass som ny landslagssjef.

I dag var FA-cupeventyret over for 2. divisjonslaget Fulham, som har hatt enorm suksess med Keegan bak roret. Manchester United ble for sterke og vant 1-0 i femte runde.

Den tidligere Newcastle-manageren har tidligere sagt gjentatte ganger at han er uaktuell for jobben, men nå har Fulham-formann Mohamed Al Fayed gitt klarsignal til klubbens suksesstrener.

- Jeg vil la dem snakke med Kevin. Jeg kan ikke holde ham igjen, sa forretningsmannen Fayed.

Gleder FA

De nye taktene fra den tidligere Newcastle-manageren vil trolig glede det engelske fotballforbundet (FA). De fleste eksperter tror at FA kommer til å gjøre alt for å sikre seg at Keegan overt ar for den midlertidige landslagssjefen Howard Wilkinson innen sommeren.

- Jeg har ikke hørt noe hittil, men etter alt som har skjedd å dømme, bør jeg få en telefon snart, sa Keegan på sin 48-årsdag.

Arsenal-kaptein Tony Adams mener imidlertid at tidligere landslagssjef Terry Venables er best egnet til å erstatte sparkede Glenn Hoddle. Samtidig seiler Leicesters nord-irske manager Martin O'Neill opp.

- For meg er svaret enkelt. Jeg kan ikke forsto hvorfor vi ikke ansetter den beste. Jeg ville ikke uttale meg tidligere fordi jeg ikke ville bli oppfattet som uten respekt for Howard Wilkinson like foran Frankrike-kampen, sier Adams.

Venables

- Men jeg føler at noen blant spillerne bør uttale seg, og spør du meg om hvem som bør lede landslaget så er det Terry Venables. Noen vil sikkert si at jeg snakker varmt om han fordi jeg ble landslagskaptein under ham. Det er sant, men under Terry var vi en hårsbredd fra å vinne EM-gull. Jeg uttaler meg for engelsk fotballs beste, ikke for min egen del, fortsetter Adams.

De som kjenner FA påstår at gamletrenerne Venables og Bobby Robson er uaktuelle, og at Keegan, Wilkinson og Leicesters Martin O'Neill er de tre som topper ønskelisten. En avgjørelsen ventes i løpet av noen dager.

(NTB-AFP-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media