Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Keegan får en milliard til spillerkjøp

Kobles til et helt fotballag.

(Dagbladet.no): Kevin Keegan (56) er glad i å bruke penger på spillere, forrige gang han styrte Newcastle sprengte han overgangsrekorden i verden med 170-millionerskjøpet av Alan Shearer i 1996. 

Også denne gangen utstyres King Kev med en velfylt pengebok.

Ifølge Daily Mail får Keegan leke seg med nesten en milliard kroner det kommende året. Newcastle-eier Mike Ashley gjør 320 millioner kroner klare til bruk i januar.

Skal til Champions League

Nye 640 millioner frigjøres til kjøp i sommerens overgangsvindu. Målet: Newcastle skal til Champions League igjen.

I morgen er Keegan tilbake på Newcastle-benken, mot Bolton. Manager Gary Megson i Bolton tror ikke Keegan ville sagt ja til en St. James\' Park-retur dersom han ikke var lovet frie hender.

- Kevin kommer til å kjøpe verdens beste spillere, sier Megson.

Da trenger han voldsomt mye penger.

PRESENTERER OFFISIELT I DAG: Kevin Keegan, her med sin følgesvenn Terry McDermott, var i gang med treninga i Newcastle allerede i går. Foto: Scanpix/Ap
PRESENTERER OFFISIELT I DAG: Kevin Keegan, her med sin følgesvenn Terry McDermott, var i gang med treninga i Newcastle allerede i går. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Og ifølge Daily Telegraph har også Newcastle-eier Ashley gitt beskjed om at pengebingen i klubben ikke har noen bunn, så lenge Keegan skaper et spennende angrepslag som kan utfordre de fire store i Premier League.

The Indpendent mener Keegan i første omgang er på utkikk etter en stopper, en venstreback, en løpsmaskin på midtbanen - pluss en hengende spiss.

Henter City-spillere?

Rykter om stjernekjøp svirrer allerede, og i dag nevnes flere spillere enn Keegan får plass til på ett fotballag som aktuelle for klubben.

Dette er noen av spillerne som allerede er koblet til Keegans nye Newcastle: Richard Dunne, Micah Richards (begge Manchester City), Eidur Gudjohnsen, Deco (begge Barcelona), Shaun Wright-Phillips, Wayne Bridge (begge Chelsea), Johan Elmander (Toulouse), Mohamed Sissoko (Liverpool), Jermain Defoe (Tottenham), Scott Brown (Celtic), Daniel van Buyten (Bayern München) og Wes Brown (Manchester United).

Lista blir garantert lengre i løpet av dagen.

image: - Keegan får en milliard til spillerkjøp
SLIPPES AV SVENNIS? Manchester Citys stopperduo Richard Dunne og Micah Richards er på rykteliste.
FRA BARCELONA: Deco (t.h) og Eidur Gudjohnsen er blant mange stjerner som lanseres som nye Newcastle-spillere.
UNITED TIL UNITED: Wes Brown har ikke skrevet ny Manchester U-kontrakt, og kan være et aktuelt navn for Newcastle.
AKTUELL? Defoe fra Spurs kobles til Keegan.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media