Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Keegan får tida han trenger

Ingen seire og 3-16 på seks kamper.

(Dagbladet.no): Seks kamper etter at han kom tilbake fra fotballglemselen for å redde Newcastle, har Kevin Keegan fortsatt til gode å vinne.

Lørdagens 1-5-tap mot Manchester United var det fjerde tapet, og sørget for en målforskjell på 3-16 for Keegan så langt i comebacket.

- Jeg blir her i tre og et halvt år - det er det jeg har skrevet kontrakt på, og det er så lenge jeg blir her, insisterer den foreløpig mislykkede frelseren.

Har litt å gå på

Så er spørsmålet hvor tålmodig klubben vil være om det ikke snart skjer noe. Alan Shearer, den eneste som kan utfordre «King Kev» på popularitet på tribunene på St. James\' Park, tror imidlertid ikke jobben til Keegan er i fare.

- De vil gi ham så mye tid som han trenger, sier Shearer i et intervju med BBC Radio gjengitt av SportingLife.

Shearer mener Keegan har litt ekstra å gå på etter at han bygget klubben opp til et topplag på 90-tallet.

- Kevin vil utvilsomt få mer tid enn noen annen på grunn av det han gjorde første gang han var i Newcastle.

ELSKET: Kevin Keegan smiler og vinker til fansen før kampen mot Manchester United. Foto: Lindsey Parnaby, EPA/Scanpix
ELSKET: Kevin Keegan smiler og vinker til fansen før kampen mot Manchester United. Foto: Lindsey Parnaby, EPA/Scanpix Vis mer

Shearer var nevnt som et hett navn for jobben før Keegan overraskende gjorde comeback. Keegan har dessuten tilbudt ham jobb som assistent eller hva han enn måtte ønske seg av tittel i klubben, men den tidligere storscoreren har foreløpig takket nei.

- Ikke mulig at de rykker ned

Shearer klarer ikke å forestille seg at gamleklubben hans rykker ned.

- Jeg tror ikke det er mulig at de rykker ned. Jeg vet at resultatene de har fått tyder på at de kan havne i sumpa, men jeg føler likevel at de er mye bedre enn lagene rundt dem på tabellen, sier Shearer.

Men så lenge laget ikke tar poeng, hjelper det lite hva gamle helter mener. Neste mulighet kommer hjemme mot Shearers forrige klubb, Blackburn.

- En kamp det er selvsagt er meget mulig å vinne, mener Shearer.

Han sikret seg legendestatus i Newcastle da han vraket Manchester United til fordel for de svart-hvite i 1996.

NYTT TAP: I det gjestene går opp til 4-1 på St. James\' Park, er smilet borte.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media