Keegan forventer sparken

Englands landslagssjef Kevin Keegan tror selv han får sparken dersom England ikke vinner de to første kampene i kommende VM-kvalifisering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Engelskmennene starter kvalifiseringen til VM i 2002 mot Tyskland på Wembley, for deretter å reise til Helsingfors for å møte Finland.

-Hvis vi ikke greier å prestere i disse to nøkkelkampene vil fotballforbundet bli utsatt for et enormt press om å sparke meg. Dersom timingen er korrekt, tror jeg ikke de vil ha problemer med å gjøre det, sier Keegan til Soccernet.

Den tidligere storspilleren har vært utsatt for sterkt kritikk etter Englands tidlige hjemreise fra EM. Både spillere, presse og supportere har beskyldt Keegan for å være taktisk dårlig skolert. Nå har også det engelske fotballforbundet hengt seg på bølgen, og foreslått at Keegan trenger en høyre hånd som kan hjelpe ham med de taktiske disposisjonene.

Det har fått Keegan til å se rødt, og den tidligere storspilleren har bedt fotballforbundet om en offentlig bekreftelse på at det er han og ingen andre som leder det engelske landslaget.

- Jeg har stor tro på det vi driver med, og kommer neppe til å forandre mye, sier Kevin Keegan i en kommentar til beskyldningene.

lars.erik.pedersen@dagbladet.no

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer