Keegan forventer sparken

Englands landslagssjef Kevin Keegan tror selv han får sparken dersom England ikke vinner de to første kampene i kommende VM-kvalifisering.

Engelskmennene starter kvalifiseringen til VM i 2002 mot Tyskland på Wembley, for deretter å reise til Helsingfors for å møte Finland.

-Hvis vi ikke greier å prestere i disse to nøkkelkampene vil fotballforbundet bli utsatt for et enormt press om å sparke meg. Dersom timingen er korrekt, tror jeg ikke de vil ha problemer med å gjøre det, sier Keegan til Soccernet.

Den tidligere storspilleren har vært utsatt for sterkt kritikk etter Englands tidlige hjemreise fra EM. Både spillere, presse og supportere har beskyldt Keegan for å være taktisk dårlig skolert. Nå har også det engelske fotballforbundet hengt seg på bølgen, og foreslått at Keegan trenger en høyre hånd som kan hjelpe ham med de taktiske disposisjonene.

Det har fått Keegan til å se rødt, og den tidligere storspilleren har bedt fotballforbundet om en offentlig bekreftelse på at det er han og ingen andre som leder det engelske landslaget.

- Jeg har stor tro på det vi driver med, og kommer neppe til å forandre mye, sier Kevin Keegan i en kommentar til beskyldningene.

lars.erik.pedersen@dagbladet.no

TRIST OG LEIT: Det var ikke så greit å bli slått ut av EM for engelskmennene heller. Nå forventer trener Keegan et etterspill.