Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keegan i fire kamper

Fram til sommeren er Kevin Keegan landslagssjef i England. Hans ønske om å fullføre kontrakten med 2. divisjonsklubben Fulham betyr mer enn heder og ære for Liverpool-legenden, melder BBC.

27. mars spiller England EM-kvalifisering mot Polen. Da står Kevin Keegan på sidelinjen som ny sjef for det engelske landslaget.

Men allerede i morgen starter jakten på en ny trener for laget med de tre løvene på drakta. Keegan blir nemlig ikke lenger enn til sommeren, og rekker ikke mer enn fire kamper for fedrelandet.

Jobben som Fulham-manager er hans viktigste oppgave akkurat nå, mener han selv.

- Jeg er henrykt, sier Keegan til engelsk presse i dag. - Jeg har forpliktelser i Fulham, men jeg tror likevel jeg kan gjøre en bra jobb for England. Det blir fantastisk å jobbe med alle på det engelske landslaget, sier Keegan, som har kontrakt i 2. divisjonsklubben til juni 2000.

Fram til sommeren vil det engelske fotballforbundet lete etter en permanent erstatning for Glenn Hoddle, som nylig ble sparket fra jobben som landslagssjef grunnet uheldige uttalelser om fysisk utviklingshemmede.

Glad Al Fayed

I juni begynner Liverpool-legenden Keegan å jobbe full tid for Fulham igjen. Da vil han bli tatt imot med åpne armer av klubbeier Mohamed Al Fayed. Han uttrykte stor glede over nyheten om Keegans nye deltidsjobb.

- Hvis Kevin Keegan gjør en så god jobb for England som han har gjort for Fulham, vil han gjøre alle veldig stolte, sa Al Fayed til engelsk presse i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media