Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keegan kan tjene 125 mill. i Fulham

Kevin Keegan kan tjene 125 millioner kroner på aksjer hvis Fulham rykker opp i Premier League. Ikke rart han bare vil være deltidstrener for England.

Kevin Keegan likte det ikke, men han kunne ikke unngå å bli kalt deltidsmanager på pressekonferansen i går. Keegan hevder at han alltid jobber for fullt og vil satse all sin kraft på å vinne de neste fire landskampene. # - Jeg kommer til å gå hundre prosent inn for å vinne kampene. Jeg tar fri seks dager fra Fulham foran kampen mot Polen (27. mars), sier Keegan.

- Hvorfor overtar du ikke England?

- Fordi jeg har lovet å fortsette i Fulham til kontrakten er slutt. Jeg vil holde ord.

- Er det pengene som får deg til å fortsette der?

- Nei, jeg fikk riktignok løfte om fem prosent av aksjene i klubben da jeg tok jobben, men disse aksjene er ikke noe verdt. Det som var avgjørende var å holde det løftet jeg ga, sier Keegan.

  • Fulham-aksjene kan ifølge The Sun stige til 2,5 milliarder kroner hvis Keegan klarer å få klubben opp i Premier League. Nå ligger Fulham på topp i 2. divisjon.

Keegan kan således tjene 125 millioner kroner på aksjene i klubben.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media