Keegan kan tjene 125 mill. i Fulham

Kevin Keegan kan tjene 125 millioner kroner på aksjer hvis Fulham rykker opp i Premier League. Ikke rart han bare vil være deltidstrener for England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kevin Keegan likte det ikke, men han kunne ikke unngå å bli kalt deltidsmanager på pressekonferansen i går. Keegan hevder at han alltid jobber for fullt og vil satse all sin kraft på å vinne de neste fire landskampene. # - Jeg kommer til å gå hundre prosent inn for å vinne kampene. Jeg tar fri seks dager fra Fulham foran kampen mot Polen (27. mars), sier Keegan.

- Hvorfor overtar du ikke England?

- Fordi jeg har lovet å fortsette i Fulham til kontrakten er slutt. Jeg vil holde ord.

- Er det pengene som får deg til å fortsette der?

- Nei, jeg fikk riktignok løfte om fem prosent av aksjene i klubben da jeg tok jobben, men disse aksjene er ikke noe verdt. Det som var avgjørende var å holde det løftet jeg ga, sier Keegan.

  • Fulham-aksjene kan ifølge The Sun stige til 2,5 milliarder kroner hvis Keegan klarer å få klubben opp i Premier League. Nå ligger Fulham på topp i 2. divisjon.

Keegan kan således tjene 125 millioner kroner på aksjene i klubben.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer