Keegan presset

City-manager Kevin Keegan innrømmer at han er presset etter 0-0 mot Birmingham.Vi fulgte kampen direkte.

Birmingham spilte en ultradefensiv taktikk borte mot Manchester City og fikk betalt med ett poeng. I hele kampen hadde Birmingham kun ett skudd på målet til David James, og i perioder av kampen hadde City ballen i over 70% av tida. Men Manchester City fikk ikke uttelling, og klubben har nå 13 kamper på rad i Premier League uten seier.

Sjansene til City kom i to perioder i kampen. Etter 17 minutter spilte hjemmelaget seg fram til tre store sjanser på like mange minmutter. Størst mulighet fikk Sibierski, som fikk stå å heade mot mål fra fem meter. Maik Taylor i Birmingham-målet reddet imidlertid glimrende forsøket fra franskmannen.

En av de kjedeligste omgangene i årets Premier League har begge lag skyld i. City manglet bevegelsen og de offensive løpene som kunne åpne forsvarsmuren til Birmingham, mens Steve Bruce' mannskap aldri var interessert i noe annet enn å holde nullen.

Andre omgang ble akkurat som første - City sto for presset, Birmingham murte igjen og City hadde sin lille periode med sjanser. 76 minutter var spilt da City igjen spilte ut Birmingham. Etter klabb og babb i feltet fikk Sibierski nok en gang stå alene foran mål. Maik Taylor gjorde en enfingers-redning og slo ballen i stanga.

På overtid var det ironisk nok Birmingham som var nærmest å stjele alle poengene. Damien Johnson ble spilt fri på venstre og fikk all verdens tid til å avslutte fra 16 meter. Skuddet fra Johnson gikk imidlertid utenfor og 0-0 ble sluttresultatet.

Holder hodet lavt

- Jeg føler presset, men la oss se hva som skjer i de neste kampene. Vi kan heller ikke si at vi bare har ulaks lenger, sier City-manager Kevin Keegan til Sky.

Kevin Keegan vil likevel ikke be om støtte fra styreformann i City, John Wardle.

- Jeg ber ikke om støtte! Jeg har heller ikke snakket med styreformannen, hva han mener, får dere spørre ham om.

Kevin Keegan kjøpte Maik Taylor til Fulham, da han var manager i London-klubben.

- Jeg visste ikke at han var så god da jeg kjøpte ham fra Southampton, men han gjorde en kjempejobb for meg i Fulham. Taylors innsats i dag var utrolig imponerende, med noen ektraordinære redninger.

Resepten framover er enkel: - Jeg skal holde hodet lavt, jobbe hardt og holde moralen høy i laget. Det er min jobb, avslutter Liverpool-legenden med.

Citys Shaun Wright-Phillips runder Stan Lazaridis.
City-manager Kevin Keegan holder hodet lavt.