Keegan saksøker avis

Kevin Keegan har fått nok. Nå saksøker han en søndagsavis. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Keegan ga seg som England-sjef for en drøy måned siden, men navnet hans ble dratt opp igjen da et gamblermiljø i landslagstroppen ble avslørt.

Avisa News of The World skrev det som fikk begeret til å renne over for Keegan: «Keegan provoserte fram en splittelse i troppen og oppmuntret til høye innsatser».

Keegan snakker for tida til pressen bare gjennom sin advokat.

- Påstandene benektes hardnakket og han er fast bestemt på å gjennomføre hva som helst for å forsvare sitt navn.

Keegan takker via advokatene fotballforbundet, ved direktør Adam Crozier, for helhjertet støtte. Dette til tross for at nettopp Crozier uttaler at Englands nye sjef Sven Göran Erikssons første oppgave er å sveise sammen landslagstroppen.FRANKRIKES VM-trener fra 1998, Aime Jacquet, er sistemann ute med meninger om utnevnelsen av Eriksson. Han håper aldri Frankrike går utenfor landets grenser etter trener. - Å hente en utenlandsk trener vil være den største feilen vi kan gjøre, sier Jaquet til France Football. CHELSEA er innstilt på å selge en av sine tre engelskmenn i førstelagstroppen. 21-årige Jody Morris har fått beskjed om at han kan gå dersom noen legger 70 mill. kroner på bordet. Med Morris borte har klubben bare to A-lagsspillere med britisk pass: Dennis Wise og Greame Le Saux.BRANN har gitt klarsignal til at Tommy Knarvik kan reise til 3. divisjonslaget Hartlepool, melder Bergensavisen. Knarvik skal leies ut fram til årsskiftet. Fra før spiller både Martin Hollund, Tim Sperrevik og Thomas Tennebø i den engelske klubben. Knarvik kom til Brann i vårsesongen, etter å ha blitt frigitt av Leeds.BRADFORD ønsker seg tidligere Liverpool-sjef Roy Evans som assistent for Stuart McCall. Skotske McCall er spillende manager i klubben på midlertidig basis, siden Paul Hutchings ble sparket mandag. - Det hadde vært flott å jobbe med en erfaren trener og lære fra ham, sier McCall.JOHN HARTSON bønnfaller Bjørn Rune Gjelsten om å gi Wimbledon-manager Terry Burton penger til forsterkninger. Den walisiske spissen tror laget mangler fem spillere før de kan håpe på opprykk til Premier League igjen. - Vi mangler en rutinert spiller, sier Hartson.LEEDS-KAPTEIN Lucas Radebe frykter at bestikkelser skal bli like vanlig i fotball som i cricket. Radebe snakker på bakgrunn av påstander om at Barcelona vil betale Milan for å slå Leeds . - Folk synes kanskje det er greit at lag tilbys tilbys penger for å vinne. Men med en gang du starter med sånt starter problemene, sier Radebe - som sjøl er friskmeldt til kveldens kamp. Sør-afrikanernen har pådratt seg hjernerystelse to ganger på to måneder.

  • Kilder: The Mirror, The Sun, Daily Mail og Press Association.