Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keegan til 2002

Kevin Keegan var den eneste kandidaten til den kanskje tøffeste og mest utsatte jobben i internasjonal fotball. Fredag ble det klart at den tidligere stjernespilleren fortsetter som engelsk landslagssjef til og med fotball-VM i 2002.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Daglig leder David Davies i Det engelske fotballforbundet (FA) slapp nyheten under en pressekonferanse i London igår. - Han er selvsagt fotballens valg. Vi er svært fornøyde med at Kevin skal spille en nøkkelrolle i FA når vi skal bygge organisasjonen for framtida, sa Davies.

Kevin Keegan har siden mars i år ledet det engelske landslaget. Han tok over etter tidligere trener Glenn Hoddle som fikk sparken. Hittil har Keegan kombinert jobben som landslagssjef med manager-stillingen i Fulham. 48-åringen førte Fulham til 1. divisjon i år.

- Jeg har arbeidet en stund sammen med spillerne nå, fått en følelse med omgivelsene og selve jobben. Jeg føler at dette virkelig er noe jeg selv har lyst til. Dessuten er jeg klar til å gjøre en skikkelig innsats, sa Kevin Keegan.

Den tidligere Liverpool- og landslagskapteinen har siden han tok over som vikar etter Glenn Hoddle i landslaget hevdet at han ikke vil ofre jobben som manager i Fulham. Keegan innså imidlertid etter to av fire kontraktfestede kamper at det ble vanskelig å gjøre begge jobbene samtidig.

- Tilbakemeldinger fra spillerne, mediene og vanlige folk på gata har gjort det enkelt for meg å velge, sa den meget populære landslagssjefen.

De neste oppgavene for Kevin Keegan og landslaget blir EM- kalifiseringskampene mot Sverige og Bulgaria i juni.