Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keegan topper lista

Tidligere fotballhelt Kevin Keegan ligger an til å ta over som Englands landslagstrener - hvertfall midlertidig. Det britiske fotballforbundet har Keegan øverst på ønskelista.

Det har ikke vært lett å finne Glenn Hoddles etterfølger. Det britiske fotballforbundet har vært i kontakt med flere kandidater uten at det har materialisert seg i en ny landslagstrener - foreløpig. Daily Telegraph skriver at forbundet har Fulhamsjef Kevin Keegan øverst på sin ønskeliste. England trenger en lagleder i EM-kvalifiseringskampen mot Polen neste måned, og forbundsleder Geoff Thompson hinter kraftig til Keegan om at jobben er hans hvis han vil.

Men foreløpig har Keegan utelukket seg selv fra landslaget. Han har heller ikke fått en formell hendvendelse fra fotballforbundet. Men Geoff Thompson vil overfor Daily Telegraph ikke utelukke at Kevin Keegan er en passende kandidat, hvertfall fram til Polen-kampen.

(Dagbladet :på nettet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media