Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Keegan tør ikke utelukke nedrykk

Fortsatt uten seier.

(Dagbladet.no): Sju kamper er gått siden manager Kevin Keegan vendte hjem til Newcastle. Ingen er vunnet og lørdag kveld ble det 0-1 mot Blackburn på hjemmebane.

I dag skriver en rekke britiske aviser at Newcastles egen fotballfrelser ikke akkurat ser lyst på resten av sesongen.

Klubben ligger bare tre poeng over nedrykksstreken og etter tapet lørdag kom klubbeier Mike Ashley inn i spillerbaren med et spørsmål til manageren.

Kan du garantere at klubben ikke rykker ned?

Nei, var svaret fra mannen som i sin forrige periode på St. James\' Park førte laget helt opp i gullkampen i Premier League.

Ifølge The Times kunne Keegan ikke love noe som helst, fordi spillerne mangler selvtillit og klubben ikke fikk fatt i nye stjerner i overgangsvinduet i januar.

I tillegg er innspurten tøff. Liverpool, Chelsea og Tottenham er blant motstanderne i løpet av de ti siste ligakampene fram mot mai.

En talsmann for Newcastle avviste i går at eier Ashley presset Keegan inn i et hjørne lørdag.

NOK ET TAP: Kevin Keegan og hans trenerteam klarte ikke å overliste Mark Hughes\' mannskap lørdag. Foto: Scanpix/Ap
NOK ET TAP: Kevin Keegan og hans trenerteam klarte ikke å overliste Mark Hughes\' mannskap lørdag. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Mike tar seg alltid en drink med spillerne og managerne etter kamper, og det høres ut som noen har sett ham prate med Kevin og trukket feil konklusjon. Jeg kan ikke kommentere hva som er sagt og ikke sagt i en privat samtale, sier Newcastle-talsmannen til The Times.

At Newcastle er i krise viser tallene, med bare tre poeng av de siste 33. Siste seier kom i desember og Keegan har tapt fire av seks matcher.

At Keegan risikerer sparken blir avvist av klubbstyreformann Chris Mort.

- Kevin har fått spillerne til spille bra, og jeg er sikker på at resultatene vil komme. Han kom til en klubb som ikke ble drevet bra og laget spilte dårlig. Resultatene fortalt det, og Kevin visste at det kom til å bli vanskelig å snu det rundt. Nå spiller laget som folk ønsker i denne delen av verden, sier Mort til Daily Mail.

image: - Keegan tør ikke utelukke nedrykk
FORTSATT TILLIT? Newcastle-styreformann Chris Mort forsikrer fansen om at Kevin Keegan ikke får sparken eller gis tillatelse til å stikke fra klubben.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media