- Keegan vil kjøpe Anelka

I går sa Liverpool nei til Nicolas Anelka. Nå vil Manchester City ha spissen, mens franske talenter kobles til Liverpool.

Liverpool leide Anelka denne sesongen, men bestemte seg i går for å ikke kjøpe spissen. Fra før har PSG uttalt at de helst ikke vil ha 22-åringen tilbake til Paris.

- Jeg føler at Liverpool har sviktet meg. Jeg trodde vi hadde en avtale etter å ha snakket med dem, og de har ikke gitt meg noen god grunn til at overgangen ikke blir noe av, sier Anelka.

Urokråka får trolig spille Premier League-fotball likevel. Både Daily Mail og

Daily Mirror

skriver i dag at Manchester City-manager Kevin Keegan gjerne vil betale 150 millioner kroner for den tidligere Arsenal- og Real Madrid-angriperen.

Anelka skal ifølge Daily Mail ha samtaler med Alf-Inge Hålands klubb i løpet av det nærmeste døgnet. City skal også være villige til å møte Anelkas lønnskrav på 25 millioner kroner per år.

Avisa skriver også at Liverpool vil gjøre nok et forsøk på å hente Auxerre-spissen Djibril Cisse til Anfield. 20-åringen er tidenes yngste toppscorer i den fransk ligaen. Liverpool skal også være interessert i Sochaux' Pierre-Alain Frau og Sidney Govou (Lyon).

  • The Sun

    hevder i dag at også Manchester United er lystne på å kjøpe Anelka.

    (Dagbladet.no)