Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keeper byttet ut tidlig da Zucca og Rangers herjet

Slapp inn fem mål på 19 skudd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble hett rundt ørene på vertenes keeper da New York Rangers gjestet Montreal Canadiens i NHL lørdag. Bortelaget vant 5-2 i en kamp der Mats Zuccarello bidro med en assist.

40 minutters spill ble det for Canadiens-keeper Mike Condon før han ble byttet ut. Da hadde han sluppet inn 5 av 19 skudd, og kampen var langt på vei avgjort etter to perioder.

Tre av målene kom i løpet av de første elleve minuttene av midtperioden. Derick Brassard sendte Rangers i føringen 2-1, før to raske Chris Kreider-mål økte ledelsen til tre mål.

Phillip Danault reduserte få minutter senere, men på tampen av perioden scoret Derek Stepan 5-2-målet i overtall. Han satte inn returen etter at Condon først hadde stoppet et skudd fra Zuccarello.

Mens Rangers har vunnet tre strake kamper og styrer mot NHL-sluttspillet, er situasjonen en ganske annen for Canadiens.

Montreal-laget har slitt tungt siden førstekeeper og lagets store stjerne, Carey Price, ble skadd i slutten av november, og siden er det blitt 36 tap på 53 kamper. Med 6.-plass i Atlantic Division er håpet om en sluttspillplass i vår så godt som ute.

Rangers ligger på sin side på annenplass i Metropolitan Division, og sjansen er stor for at norske Zuccarello og hans lag blir å finne i nok en jakt på Stanley Cup-trofeet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart