Keeper-Hart føler seg snytt: - Vi fortjente uavgjort

Bayern-jubel i sluttminuttene.

• Bayern Munchen - Man. City 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Bayern-midtstopper Jérôme Boateng ble matchvinner og reddet hjemmelaget med en scoring etter 89 minutter.

Et defensivt Manchester City så ut til å få med seg et sterkt bortepoeng fra Tyskland - men når stjerneangriperne Robert Lewandowski, Thomas Müller og Mario Götze sviktet, dukket Boateng opp og scoret 1-0-målet ett minutt før slutt.

- Vi rotet vekk mange sjanser, men til slutt lyktes vi. City skapte lite, sier Boateng til Viasat etter kampen.

Scoringen kom etter en corner som til slutt havnet hos Boateng bak i feltet. Midtstopperen banket til, via Mario Götze, og i det lengste hjørnet til 1-0.

- Vi kjempet hardt og tapte mot et godt lag, sier City-keeper Joe Hart.

- Boateng hjemsøker oss, sier Hart om den tidligere City-spilleren og fortsetter:

STOPPET NESTEN BAYERN: Målvakt Joe Hart storspilte for Manchester City, men klarte til slutt ikke stoppe hjemmelaget Bayern Munchen som vant 1-0 etter en sein scoring. Foto: EPA/MARC MUELLER
STOPPET NESTEN BAYERN: Målvakt Joe Hart storspilte for Manchester City, men klarte til slutt ikke stoppe hjemmelaget Bayern Munchen som vant 1-0 etter en sein scoring. Foto: EPA/MARC MUELLER Vis mer

- Det ville vært fortjent med uavgjort.

Superpress Det var to fotballgiganter som møttes på Allianz Arena og Bayern skapte flere kjempesjanser de første 45 minuttene uten å treffe målet.

Thomas Müller var nære allerede etter 30 sekunder, men satte ballen i nettveggen etter å ha rundet City-keeper Joe Hart.

Müller var frampå igjen etter 18 minutter, men headingen ble reddet av Hart på vakkert vis.

Kun uflaks og en god City-keeper stoppet Bayerns offensive stjerner før pause. Etter 21 minutter fikk Mario Götze til en god avslutning fra rundt 14-15 meter, men igjen var Hart i veien.

Etter 35 minutter var det Robert Lewandowski som rev seg løs i City-feltet og fikk avsluttet fra god posisjon, men skuddet traff nettveggen og gjestene slapp med skrekken.

Dermed sto det 0-0 til pause til tross for massivt Bayern-press.

- Bayern har vært det beste laget og skapte mye. City er nok likevel fornøyd med å gå til pause med 0-0, sa Viasat-ekspert Kjetil Rekdal i studio i pausa.

Snytt Bayern fortsatte å presse etter hvilen.

JUBEL: Bayerns Jerome Boateng jubler for scoring i sluttminuttene mot Manchester City. Foto: AP Photo/Matthias Schrader
JUBEL: Bayerns Jerome Boateng jubler for scoring i sluttminuttene mot Manchester City. Foto: AP Photo/Matthias Schrader Vis mer

Etter 60 minutter fikk Bayern corner og ballen landet i fanget til City-spiller Fernandinho. Bayern-spillerne ropte på straffe, men ble ikke hørt av den spanske dommer Alberto Undiano Mallenco.

Tv-bildene viste derimot at det ikke var tvil om at Fernandinho stoppet ballen med hånda og dermed burde Bayern fått straffespark.

Bayern mistet litt av grepet utover i omgangen - og det var Manchester Citys tur til å rope på straffespark etter 83 minutter.

Jesus Navas gikk i bakken inne i Bayern-feltet og det var tydelig kontakt mellom spillerne. Men dommeren valgte å ikke dømme straffespark. Tvilsomt.