Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keeper-helten scoret to mål

Kvik Halden - Gaza Girls 5-0: Mari Evensen (12) har hatt en perfekt start på Norway Cup. Keeper Mari har ikke sluppet inn mål så langt i turneringa - og i dag scoret hun to mål.

Kvik Halden ble et nummer for store for de 12-år gamle jentene fra Gaza. De norske jentene ledet 2-0 ved pause. Da overtok keeper Mari Evensen hele showet.

To scoringer på straffespark avgjorde kampen som Kvik Halden-jentene tilslutt vant 5-0.

- Det var moro å score, sa Mari beskjedent etter kampen.

På tre kamper har Kvik Halden 15-0 i målforskjell.

Mari har sjøl 2-0 i målforskjell. Hun har ikke sluppet inn mål sålangt i turneringa.

- Vi vant 7-0 mot Årnes og 3-0 mot Røa. Men jeg scora ikke i de kampene. Jeg har ikke scora før i år heller, sier keeper-Mari.

Mange unge keepere har stjerner som Fabien Barthez, Peter Schmeichel og David Seaman som helter. Men ikke Mari - hun har et annet idol.

- Broren min er forbildet mitt. Han er 19 år og i militæret. Han spiller også for Kvik.

Jentene fra Gaza har tapt alle sine kamper. De har bare trent sammen i en måned. Treningene skjer på et steinete felt i en flyktningeleir.

- Norway Cup er en ny opplevelse for jentene. Det er ikke det sportslige som er det viktigste, sier manager Jamal A. Natil til Dagbladet.

Seinere i dag spiller Kvik Halden mot Ski.

Kvik Halden-Gaza Girls 5-0 (2-0)

KH: Mari Evensen (2), Kari Hvattem (2) og Carine Staal.

Tilskuere: 45.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media