Keeper Johnsen drilles som forsvarssjef

Styrker den defensive kommunikasjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Keeper Espen Johnsen drilles som sjef i forsvaret til Rosenborg foran mesterligakampen mot Panathinaikos på Lerkendal i morgen. Adresseavisen skriver at landslagskeeperen stortrives når laget terper på den defensive jobbingen

- Jeg liker det. Defensiv jobbing er like viktig som den offensive biten, sa Espen Johnsen etter at han hadde fått kjørt seg kraftig på trening.

Han var nede for telling flere ganger, og medspillerne tok ikke med silkehansker på keeperhelten. Han gikk av banen etter at han fikk en ny smell i den fingeren han skadet mot Vålerenga lørdag, men det er ingen tvil om at han spiller onsdagens mesterligakamp.

- Motivasjonen foran mesterligakampen er det ingenting i veien med, selv om vi ikke har den helt store muligheten til å gå videre. Det er min første sesong i mesterligaen, og derfor er det å vinne en kamp i turneringen god nok motivasjon. Dessuten er det på tide at vi vinner igjen. Å møte Panathinaikos blir gøy, slår Espen Johnsen fast.

Keeperen er sammen med trener Hansen opptatt av at Rosenborg tar mer styring når motstanderen har ballen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.