Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keeper Johnsen drilles som forsvarssjef

Styrker den defensive kommunikasjonen.

Keeper Espen Johnsen drilles som sjef i forsvaret til Rosenborg foran mesterligakampen mot Panathinaikos på Lerkendal i morgen. Adresseavisen skriver at landslagskeeperen stortrives når laget terper på den defensive jobbingen

- Jeg liker det. Defensiv jobbing er like viktig som den offensive biten, sa Espen Johnsen etter at han hadde fått kjørt seg kraftig på trening.

Han var nede for telling flere ganger, og medspillerne tok ikke med silkehansker på keeperhelten. Han gikk av banen etter at han fikk en ny smell i den fingeren han skadet mot Vålerenga lørdag, men det er ingen tvil om at han spiller onsdagens mesterligakamp.

- Motivasjonen foran mesterligakampen er det ingenting i veien med, selv om vi ikke har den helt store muligheten til å gå videre. Det er min første sesong i mesterligaen, og derfor er det å vinne en kamp i turneringen god nok motivasjon. Dessuten er det på tide at vi vinner igjen. Å møte Panathinaikos blir gøy, slår Espen Johnsen fast.

Keeperen er sammen med trener Hansen opptatt av at Rosenborg tar mer styring når motstanderen har ballen.

- Vi må bevege oss raskere. Vi må tore å stå oppi motstanderne og ta fra dem ballen. Kommunikasjon er viktig, og her er Espen Johnsen en nøkkelmann. Vi skal stupe inn i duellene når vi har muligheten. Flere dueller skal vinnes. Å gi 90 prosent holder ikke. Vi er ikke dårlige etter norske forhold, men vi kan bli bedre, sa Per Joar Hansen etter treningen onsdag.

Hovedtrener Hansen er enig med Bjørn Hansen i at det er viktig å friske opp den defensive biten.

(©NTB)

MÅ HEVE SEG:</B> Rosenborg slapp inn fire mål mot Djurgården i Royal League. Det i seg selv er et kraftig signal på at RBK må heve seg defensivt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media