Keeper-Johnsen måtte lappe sammen Deila

Legestudenten tok affære.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Legestudent Espen Johnsen kunne ikke hindre at Strømsgodset tapte mot Brann. Etter kampen måtte sisteskansen i aksjon med nål og tråd for å lappe sammen lagkamerat Ronny Deila.

Deila fikk tøff medfart på Brann stadion. Først ble han løpt ned av Brann-spiss Bengt Sæternes. Deretter fikk Deila et ublidt møte med Sæternes sin albue. Blodet fosset og etter kampen måtte den spillende assistenttreneren sy fire sting.

- Det går fint, ingen fare, sier Deila.

- Han (Sæternes) har en evne til å hoppe inn med albuen først. Da må man beskytte seg, men det er slikt som skjer, sier Deila til Drammens Tidende.

(NTB)

<strong><B>TOK FRAM NÅL OG TRÅD:</strong></B> Espen Johnsen sydde fire sting på spillende assistenttrener Ronny Deila etter at midtstopperen fikk et ublidt møte med albuen til Bengt Sæternes. Foto: Jarl Fr. Erichsen/SCANPIX
TOK FRAM NÅL OG TRÅD: Espen Johnsen sydde fire sting på spillende assistenttrener Ronny Deila etter at midtstopperen fikk et ublidt møte med albuen til Bengt Sæternes. Foto: Jarl Fr. Erichsen/SCANPIX Vis mer
<B>TRUFFET AV ALBUEN:</B> Ronny Deila mener Bengt Sæternes har en tendens til å hoppe inn med albuen først.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer