Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keeper-Katrine har tatt ut separasjon

- Dessverre går ikke livet alltid på skinner.

SAMLIVSBRUDD: Landslagskeeper Katrine Lunde Haraldsen og ektemannen Tom Reidar Haraldsen tar tatt ut separasjon. Foto: Bjørn Langsem
SAMLIVSBRUDD: Landslagskeeper Katrine Lunde Haraldsen og ektemannen Tom Reidar Haraldsen tar tatt ut separasjon. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Olympiatoppens medierådgiver Halvor Lea sendte - på vegne av Katrine Lunde Haraldsen - ut en pressemelding om at målvakten har skilt lag med ektemannen Tom Reidar Haraldsen.

De to giftet seg sommeren 2007, men nå er forholdet altså over.

- Privat område - Dessverre går ikke livet alltid på skinner, og det utvikler seg annerledes enn man hadde tenkt. Ekteskapet anser jeg som et privat område, så ut over å informere om separasjonen, vil jeg ikke si noe mer offentlig.  Jeg ber om respekt og forståelse for at jeg heller ikke ønsker å dele mine tanker om dette i fremtidige intervjuer, sier Katrine Lunde Haraldsen i pressemeldingen.

Landslagsmålvakten har i flere intervjuer tidligere snakket om at hun ønsker seg barn, og gjerne også mens hun fortsatt er aktiv. Tvillingsøsteren Kristine Lunde-Borgersen fødte i februar i fjor sønnen Matheo og har siden hatt et vellykket comeback på håndballbanen.

Søstrene vant blant annet OL-gull sammen i London for halvannen måned siden.

Ikke til å kjenne igjen Katrine Lunde Haraldsen ble kåret til beste målvakt i både OL og EM 2008, og under EM i 2010. I London fikk hun etter flere kamper kritikk for å levere under normalt Katrine-nivå, og keeperkollega Kari Aalvik Grimsbø ble også foretrukket foran Lunde Haraldsen i flere kamper.

Humøret til den ellers sprudlende og utadvendte sørlendingen var heller ikke til å kjenne igjen i London. Hun ønsket ikke å snakke om fremtiden og la til at hun ville slutte å by på seg selv i intervjuer.

Katrine Lunde Haraldsen spiller til daglig i Györ i Ungarn. Hennes kontrakt med klubben går ut etter årets sesong, men til Dagbladet sa hun i London at hun ikke utelukker å forlenge avtalen med den ungarske toppklubben.

Katrine Lunde Haraldsen har 207 landskamper for Norge. Hun er med i landslagssjef Thorir Hergeirssons tropp som skal spille Golden League i Danmark neste helg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media