Keeper-Katrine har tatt ut separasjon

- Dessverre går ikke livet alltid på skinner.

SAMLIVSBRUDD: Landslagskeeper Katrine Lunde Haraldsen og ektemannen Tom Reidar Haraldsen tar tatt ut separasjon. Foto: Bjørn Langsem
SAMLIVSBRUDD: Landslagskeeper Katrine Lunde Haraldsen og ektemannen Tom Reidar Haraldsen tar tatt ut separasjon. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Olympiatoppens medierådgiver Halvor Lea sendte - på vegne av Katrine Lunde Haraldsen - ut en pressemelding om at målvakten har skilt lag med ektemannen Tom Reidar Haraldsen.

De to giftet seg sommeren 2007, men nå er forholdet altså over.

- Privat område - Dessverre går ikke livet alltid på skinner, og det utvikler seg annerledes enn man hadde tenkt. Ekteskapet anser jeg som et privat område, så ut over å informere om separasjonen, vil jeg ikke si noe mer offentlig.  Jeg ber om respekt og forståelse for at jeg heller ikke ønsker å dele mine tanker om dette i fremtidige intervjuer, sier Katrine Lunde Haraldsen i pressemeldingen.

Landslagsmålvakten har i flere intervjuer tidligere snakket om at hun ønsker seg barn, og gjerne også mens hun fortsatt er aktiv. Tvillingsøsteren Kristine Lunde-Borgersen fødte i februar i fjor sønnen Matheo og har siden hatt et vellykket comeback på håndballbanen.

Søstrene vant blant annet OL-gull sammen i London for halvannen måned siden.

Ikke til å kjenne igjen Katrine Lunde Haraldsen ble kåret til beste målvakt i både OL og EM 2008, og under EM i 2010. I London fikk hun etter flere kamper kritikk for å levere under normalt Katrine-nivå, og keeperkollega Kari Aalvik Grimsbø ble også foretrukket foran Lunde Haraldsen i flere kamper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer