Keeper klar for Kamma

Finne skal utfordre Rønningen.

(Dagbladet.no): HamKam har kommet til enighet med den finske keeperen Jon Masalin. Finnen, som voktet målet 28 ganger for Notodden i Adeccoligaen forrige sesong, har skrevet under på en treårsavtale med Hamar-laget.

Dette bekrefter klubben i en melding på egne nettsider. 21-åringen er Bosman-spiller og har tidligere vært innom klubber som Herenveen og Aston Villa. Han har også en fortid i FC Hämeenlinna og FC Jokerit hjemme i Finland.

- Jon Masalin er en ung og spennende keeper med gode basisferdigheter. Han har stor rekkevidde, en god fysikk og sterke holdinger. Han har vist stabilitet og styrke i Notodden, og vi forventer ytterligere utvikling hos oss, forteller sportssjef Lars Tjærnås til HamKam.no.

Masalin blir dermed fjerde nykommer på Briskeby foran tilbakekomsten til Tippeligaen. Tidligere har klubben hentet Adem Güven fra Raufoss, Arnar Førsund fra Vålerenga og Håkan Malmström fra svenske Brommapojkarna.

FINSK TILVEKST:Jon Masalin (t.h.) flytter fra Notodden til Hamar for å duellere med Ivar Rønningen om førstekeeperjobben i HamKam. Foto: Bjørn Erik Olsen/Dagbladet
FINSK TILVEKST:Jon Masalin (t.h.) flytter fra Notodden til Hamar for å duellere med Ivar Rønningen om førstekeeperjobben i HamKam. Foto: Bjørn Erik Olsen/Dagbladet Vis mer