Keeper saksøker kirurg etter håndledd-operasjon

Mener han har ødelagt karrieren hans.

SMERTEFULLT NÅR HAN REDDER: Alex Cisak klarer ikke å stoppe straffesparket til Steven Gerrard som Oldham-spiller. han hevder at en håndledd-operasjon førte til at han ikke kan prestere på høyt nok nivå. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix
SMERTEFULLT NÅR HAN REDDER: Alex Cisak klarer ikke å stoppe straffesparket til Steven Gerrard som Oldham-spiller. han hevder at en håndledd-operasjon førte til at han ikke kan prestere på høyt nok nivå. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Alex Cisak er en profesjonell keeper som spiller i Championship-klubben Burnely. For fem år siden spilte han på ungdomslaget til leicester da han pådro seg en skade på håndleddet. Han oppsøkte derfor en kirurg for å fikse problemet. Denne kirurgen ga Cisak beskjed om at han kunne begynne å trene igjen, selv om bruddet ikke var skikkelig leget.

Det skulle vise seg å være et dårlig råd, og nå møtes de to partene i en høring. Alex Cisak saksøker kirurgen Bhaskar Bhowal for tapte inntekter som følge av skadeproblemer. Alex Cisak hevder at han måtte spille i lavere divisjoner på grunn av problemene med håndleddet. Nå er han tilbake som andrekeeper i Burnley.

- Jeg tar smertestillende. Jeg trener på 75% av hva jeg burde. Det har påvirket meg. Det har også påvirket meg mentalt, fordi jeg trekker meg unna skudd. Det skader min utvikling fordi jeg ikke kan trene skikkelig, sier Cisak ifølge BBC.

Alex Cisak tror at skaden har hatt en effekt på karrieren. Retten fikk høre at keeperen bare kan redde en håndfull av skuddene på trening før smertene setter inn.

Keeperen skal ha fått gode skussmål i en kamprapport, noe som skal ha blitt et tema under høringen i dag.

- Det er vanskelig å se hvordan en keeper som spiller på et ekstremt høyt nivå kan få gode omtaler hvis han bare kan bruke én arm, sier John Whitting QC, som representerer kirurgen, til BBC.