Keeper-Silje: - Jeg var preget og litt nervøs

Men målvakten løftet seg utover i kampen.

SPILTE SEG OPP: Norges førstekeeper Silje Solberg fikk en tøff start mot Ukraina, men spilte seg stort opp og bidro til slutt til at Norge vant EM-kampen med 11 mål.
SPILTE SEG OPP: Norges førstekeeper Silje Solberg fikk en tøff start mot Ukraina, men spilte seg stort opp og bidro til slutt til at Norge vant EM-kampen med 11 mål. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Ukraina - Norge 23-34.

DEBRECEN (Dagbladet): Silje Solberg (24) var kanskje den enkeltspilleren det var størst press på før kampen mot Ukraina. I Kari Aalvik Grimsbøs skadefravær, så har Silje fått oppgaven med å redde det som trengs av skudd for at Norge skal få et vellykket mesterskap

Etter 11-målsseieren mot Ukraina innrømmer at presset tynget henne.

- Ikke med fra starten - Jeg var ikke helt med fra starten. Jeg var nok litt for preget av at jeg var litt nervøs. Men så ble jeg varm i trøya etter hvert. Da kom det en redning, og en til, og så var jeg i gang, sier Solje Solberg.

Krisepratet som oppsto da keeperkollega Grimsbø ble skadet gikk rett og slett inn på henne.

- Jeg prøvde å ikke tenke så mye på det, men man hører mye rundt seg, om at jeg var den nye førstekeeperen, så det lå nok litt i bakhodet selv om jeg prøvde å legge det vekk, sier Silje Solberg til Dagbladet.

- Og derfor er det deilig å være ferdig med denne kampen. Nå kan jeg legge den bak meg, og se framover.

Norges førstevalg i mål reddet 16 baller på 36 skudd, så til slutt ble det en helt ok redningsprosent, i en kamp hvor Nora Mørk styrte det meste av det norske spillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer