Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keeper truffet av lynet

En russisk keeper pådro seg alvorlige brannskader etter at han ble truffet av et lynnedslag under en trening lørdag.

DRAMATISKE SCENER: Det ble dramatisk for en russisk keeper under en fotballtrening. Video: Twitter / FC Snamja Truda. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Han er nå utenfor umiddelbar livsfare, skriver avisa Blick.

Det var under en trening lørdag at den 16-årige keeperen Iwan Saborowskij ble truffet av lynet, bekrefter klubben hans i en rekke Twitter-meldinger.

- Ifølge vår informasjon, inntraff en treningsulykke i dag. Den unge målvakten Iwan Saborowskij ble truffet av lynet, og han får nå intensivbehandling. Vi håper alt går bra med ham, skriver FC Snamja Truda i en uttalelse.

Den dramatiske hendelsen ble fanget på video, og viser at Saborowskij er på vei til å skyte et skudd på mål idet nedslaget treffer.

I videoen, som blant annet den russiske TV-kanalen TV Aist har lagt ut på sin Instagram-profil, faller unggutten ned på gresset etter å ha blitt truffet av lynet, og treneren hans, som bevitnet det hele, kommer løpende bort for å hjelpe.

Saborowskij skal ha blitt ført rett til sykehus med alvorlige brannskader og ble sendt videre til et spesialsykehus med helikopter etter hendelsen, skriver Expressen.

- Han fikk trolig pusteproblemer, sier klubbdirektør Igor Majorow i en uttalelse på klubbens nettsider, ifølge Blick.

Klubben ligger i byen Orekhovo-Zuevo utenfor Moskva og er en av de eldste klubbene i landet. De spiller til daglig på nivå tre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!