Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keeperangrep, hands, utvisning og tap

Det ser stygt ut for Hangeland og Fulham.

Brede Hangeland og hans Fulham tapte 0-1 for West Ham lørdag, og nå ser det stygt ut for klubbens eliteserieframtid.

Fulham trengte virkelig tre poeng i kampen for å unngå nedrykk, men klarte ikke å overliste West Ham hjemme på Craven Cottage.

Brede Hangeland fikk nok en gang tillit i Fulham-forsvaret og kjempet hardt for å holde hjemmelaget inne i kampen. Det klarte han også, i 87 minutter.

Nolberto Solano sikret seieren for West Ham like før kampslutt, om enn på en noe uortodoks måte. Etter å ha sparket ballen ut av hendene til hjemmelagets keeper Antii Niemi lurte han ballen over streken.

Fulham-spillerne mente Solano også brukte armen for å få ballen i mål, og TV-bildene kan tyde på at de hadde rett. Bedre ble det ikke for Hangeland og co. da Leon Andreasen fikk sitt annet gule kort da han protesterte mot målet.

- Ballen ble sparket ut av hendene hans. Jeg kan ikke si annet enn at jeg er misfornøyd med avgjørelsen. Dommeren vil skjønne at han har tatt feil når han ser TV-bildene, sa Fulhams trener Roy Hodgson til Sky Sports.

Hodgson og Fulham har ingen grunn til å juble om dagen. Laget ligger nest sist i eliteserien og har fire poeng opp til Birmingham på trygg grunn.

Erik Nevland satt på benken hele kampen for Fulham.

VILLE PROTESTER: Fulham-spillerne reagerte umiddelbart på det de mente var en scoring med hånda til Nolberto Solano. Leon Andreasen snakket seg til garderoben. Foto: AP/SCANPIX
VILLE PROTESTER: Fulham-spillerne reagerte umiddelbart på det de mente var en scoring med hånda til Nolberto Solano. Leon Andreasen snakket seg til garderoben. Foto: AP/SCANPIX Vis mer

(NTB)

NEDTUR: Med tap i dag virker nedrykkspøkelset stadig mer truende for Brede Hangeland og resten av Fulham.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media