Keeperangst hos bergenserne

BERGEN (Dagbladet): Brann- Ørn/Horten 6- 0. Det er keeperangst i Brann. Klubben har bare to keepere. Den ene, Håkon Opdal (19), spilte i går sine første minutter med toppfotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går knuste Brann Ørn/Horten 6- 0 foran 4136 tilskuerer på Brann Stadion. Brann-trener Teitur Thordarson var storfornøyd med overkjøringen av østlendingene.

Men han innrømmer at han er litt nervøs for keeperbeholdningen framover. Brann har som kjent ambisjoner om å ta seriegull, cupgull og å spille seg til Champions League.

- Keeperplassen er utvilsomt vår mest kritiske lagdel for tida, sier Thordarson.

- Ja, det er risikabelt med bare to keepere. Men noen ganger må man jo ta sjanser, sier Thordarson.

God Rønningen

Etter at den tidligere førstekeeperen Magnus Kihlstedt ble solgt til København, står Brann igjen med Ivar Rønningen (26) og 19-åringen Håkon Opdal.

Rønningen har overbevist etter at han overtok keeperplassen for en da skadet Kihlstedt tidligere i vår. Så bra sto han at Thordarson ikke så noen grunn til å bytte ham ut med stjernen Kihlstedt, som hadde signalisert at han ville vekk fra Brann.

Så lenge Rønningen fortsetter å spille som han har gjort, og holder seg frisk og rask og unngår utvisninger, slår Teitur Thordarsons hjerte rolig. Problemet oppstår hvis Rønningen må ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer