Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keeperbrølere på begge sider da AaFK snudde mot VIF

Barrantes scoret to da Rekdals menn reiste seg.

TABBEKVELD: Lars Hirschfeld ville ikke være noe bedre enn kollega Sten Grytebust da han glapp Michael Barrantes' relativt enkle skudd inn til utlikning.
TABBEKVELD: Lars Hirschfeld ville ikke være noe bedre enn kollega Sten Grytebust da han glapp Michael Barrantes' relativt enkle skudd inn til utlikning. Vis mer

(Dagbladet): Aalesund - Vålerenga 3-1.

Vålerenga tok ledelsen mot Aalesund i Martin Andresens første kamp som trener på oppsigelse i kveld, men Kjetil Rekdals gutter slo tilbake og snudde kampen i andre omgang.

Michael Barrantes scoret to ganger i snuoperasjonen, som fulgte to grove keepertabber på Color Line Arena - en til hvert lag.

- Barrantes er god, og det er kjekt å ha sånne spillere. Det er ikke ofte vi får det i Aalesund, sier Amund Skiri etter kampen.

- Det viktigste for oss var å snu en trend, og det viser vi i 60-70 minutter. De er best fra scoringen sin og ut omgangen, men ellers er vi klart best og vinner fortjent, sier Skiri.

Det krangler ikke Vålerengas Bojan Zajic på.

- Jeg vet ikke hvordan vi skal forklare dette. Vi dominerte i første omgang, men i andre omgang faller vi litt. Det er ikke bra, og de scorer tre mål. Det er skuffende, sier Zajic.

Store feil
For Sten Grytebust gjorde det lett for Vålerenga da de tok ledelsen etter en knapp halvtime.

Målvakten glapp et innlegg rett ned i beina på Oslo-gutten med teknikken, og Fellah var både våken og presis da han plasserte ballen i det tomme nettaket.

En keeperbrøler førte også til AaFKs utlikning rett etter pause.

ÅPNET KOMIKVELDEN: Grytebust mistet ballen i beina til Mohammed Fellah, og VIF tok ledelsen. Men Aalesund snudde kampen etter pause.
ÅPNET KOMIKVELDEN: Grytebust mistet ballen i beina til Mohammed Fellah, og VIF tok ledelsen. Men Aalesund snudde kampen etter pause. Vis mer

Michael Barrantes skudd gikk rett på Lars Hirschfeld i VIF-målet, men kanadieren slo ballen over seg og inn i eget nett på komisk vis.

AaFKs andreomgang
2-1-scoringen var det heldigvis mer kvalitet over.

En innøvd cornervariant ble sendt langs bakken ut Barrantes' åpne returrom, costaricaneren fyrte av med strak vrist, og en perfekt markkryper snek seg inn ved høyre stolperot. Vakker scoring.

3-1 kom drøye kvarteret før slutt, ved Leke James.

James tok ballen fint ned på brystet bak i feltet, før han vendte tilbake og plasserte ballen i motsatt.

Vålerenga kom aldri opp på tærne etter hvilen og AaFK tok til slutt en fortjent hjemmeseier. Den sender laget opp på niendeplass i Tippeligaen med 33 poeng, fem bak dagens motstander på syvende.

- Vi snakket om en del ting i pausen, og spillerne responderer på en del ting de ikke gjorde før pausen. Vi er ute å kjøre fra keepertabben til Sten og ut den omgangen, men andreomgangen er briljant, sier Kjetil Rekdal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media