Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Keeperen går i angrep fem minutter på overtid. Det som skjer får internett til å gni seg i øynene

- Jeg er fremdeles i sjokk.

SPEKTAKULÆRT: Oscarine Masuluke slår følge med resten av lagkameratene opp i feltet. Det ser først ut som om motstanderens keeper skal få klarert, men Masuluke jager ballen. Vis mer

(Dagbladet): Vi har alle sett det. Hvordan laget som desperat jakter scoring i sluttsekundene kaster mann og mus i angrep i håp om en sen utlikning.

Stort sett ebber forsøket ut i lite annet enn en desperat 90-metersspurt hjem mot eget mål for keeperen som gjester motstanderens 16-meter på en corner eller et frispark, men en sjelden gang i blant skjer det «utrolige».

Det er heller ikke mange andre ord som kan brukes på det sørafrikanske Oscarine Masuluke gjorde tidligere denne uka.

Brasse-magi

Onsdag kveld møttes Baroka og Orlando Pirates til seriekamp på det øverste nivået i Sør-Afrika.

Vertene Orlanda Pirates ledet 1-0, og så ut til å dra seieren i land, men helt på tampen av de fem tilleggsminuttene får gjestene corner.

Masuluke slår følge med resten av lagkameratene opp i feltet. Det ser først ut som om motstanderens keeper skal få klarert, men Masuluke jager ballen.

Med ryggen mot mål fra 14 meter stiger han til værs og på akrobatisk vis brassesparker han ballen helt oppe i hjørnet.

- I sjokk

Torsdag avslørte Masuluke ifølge The Independent at han spilte spiss fram til han ble 16 år, men at dette utvilsomt var det mest minneverdige målet i hans karriere.

- Jeg er fremdeles i sjokk. Jeg våknet opp i dag og var fortsatt overrasket, sier han.

- Jeg tror det fortsatt ikke. Dette er ikke noe jeg øver på. Jeg tok bare en avgjørelse i det øyeblikkt. Heldigvis fungerte det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling