Keeperen kamuflerte egen kjempetabbe med svalestup

Og dommeren gikk rett på.

(Dagbladet): Det er ikke noe nytt fenomen at målvakter hjelper til litt ekstra i duellene, så dommeren skal blåse for angrep på keeper.

CFR Cluj-keeper Beto tok imidlertid skuespillerkunsten til et nytt nivå i bortemøtet med Vointa Sibiu tidligere denne uka - og på en ganske så overbevisende måte.

I stedet for å klinke ballen høyt opp i banen da han mottok et tilbakespill etter 72 minutter, dempet han ballen og tok den med seg utover i 16-meteren. Da han til slutt skulle klarere, med en Sibiu-angriper jaktende like bak seg, sendte han ballen rett i føttene på en motspiller.

Beto var imidlertid snartenkt og kastet seg til bakken som om han var blitt skutt i ryggen, selv om det overhodet ikke var kontakt mellom han og spissen.

Så kikket han opp for å se hvor ballen havnet, konstaterte at det var hos en motspiller, og rullet dermed rundt et par ganger ekstra. Sibiu-spilleren rullet på sin side ballen i det åpne målet.

Dessverre lot dommeren seg lure av Beto, som fikk frispark omtrent på 16-meterstreken. Samtidig hinket Beto tilbake til målet, tydelig preget av den knallharde «taklingen».

10 minutter senere scoret Cluj i motsatt ende av banen, og vant dermed kampen 1-0.

INGEN KONTAKT: Men Beto kastet seg til bakken som om han var skutt i ryggen, og sørget dermed for at hans elendige utspark ikke resulterte i noe baklengsmål.
INGEN KONTAKT: Men Beto kastet seg til bakken som om han var skutt i ryggen, og sørget dermed for at hans elendige utspark ikke resulterte i noe baklengsmål. Vis mer