NOEN RASKERE?:  Asmir Begovic må være den keeperen som har scoret raskest gjennom PL-historien. Foto: Amel Emric / AP / NTB Scanpix
NOEN RASKERE?: Asmir Begovic må være den keeperen som har scoret raskest gjennom PL-historien. Foto: Amel Emric / AP / NTB ScanpixVis mer

Keeperen scoret etter 13 sekunder mot Southampton

- Det er sykt å se det.

• Stoke - Southampton 1-1
(Dagbladet): Snakk om en sjokkstart.

Stoke og keeper Asmir Begovic brukte tretten sekunder på å score mot Southampton. Stoke startet med ballen, og sendte ballen tilbake til Begovic.

I kjent Stoke-stil banket han ballen oppover banen. Ballen gikk over forsvaret og fikk en lei sprett som satte Artur Boruc helt ut av spill.

Southampton-keeperen sklei, og ballen spratt i mål bak en, mildt sagt, frustrert, utspilt Boruc.  En av sesongens største keepertabber var et faktum.

- Det er helt sykt å se det, sier Morten Langli i TV 2-studioet.

Med det ble Begovic den femte keeperen i Premier Leagues historie som scoret, ifølge OptaJoe. Peter Schmeichel, Tim Howard,Brad Friedel og Paul Robinson har gjort det før Stoke-keeperen.

- Det er en kul følelse, men det var et heldig uhell. Jeg synes synd på Boruc, forteller Begovic til BBC. Og Southampton-keeperen selv var trist etter målet.

- Jeg vil ikke tenke på det mer. Jeg skylder på vinden, men må bare si unnskyld til mine lagkamerater, sier Boruc til BBC.

Heldigvis for keeperen utliknet Southamton midtveis i den andre omgangen.  Rodriguez avsluttet et herlig angrep med å stange ballen i mål.