Keeperen til Maradona utestengt i 17 kamper

Slo treneren til motstanderlaget i hodet etter kamp.

MISTET HODET: Majed Naser slo til treneren til motstanderen i hodet etter semifinale-tap i en nasjonal cup. Foto: REUTERS/Steve Crisp/SCANPIX
MISTET HODET: Majed Naser slo til treneren til motstanderen i hodet etter semifinale-tap i en nasjonal cup. Foto: REUTERS/Steve Crisp/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Diego Maradona trener nå den arabiske klubben Al Wasl. Nylig spilte laget hans semifinale i Etisalat Cup mot Al Ahli. Laget til Maradona tapte kampen 0-1, og etter kampen oppstod det tumulter på banen.

Majed Naser står i mål for Al Wasl, og under tumultene løp han bort og slo treneren til motstanderlaget i bakhodet. Fotballforbundet i landet valgte å suspendere keeperen i hele 17 kamper for slaget. I tillegg fikk han en bot på 30,000 dirhams, som tilsvarer rundt 45.000 norske kroner.

Klubben selv hadde suspenderte spilleren på ubestemt tid etter episoden.

- Denne typen oppførsel skader ikke bare omdømmet til personen, men også omdømmet til hele klubben, skrev klubben i en offentlig pressemelding ifølge Daily Telegraph.

Du kan se slaget til Nasser her. Klubben ønsket ikke å kommentere episoden ytterligere.

Tapet for Al Ahli gjør nok at Maradona ikke vinner noe sølvtøy i sin første sesong i Dubai.

- Det er selvfølgelig ikke noe å feire, men det betyr ikke at dette er slutten på reisen. Vi gjorde hva vi kunne, og Al Wasl vil fortsette å prestere neste sesong, sa Maradona etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer